Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren

Stel vrijblijvend je rolcontainer-abonnement samen, kies je korting en zie direct welk bedrag je per maand gaat betalen. 

Wil je jouw huidige tarief vergelijken of weet je niet welke rolcontainer je nodig hebt? Gebruik onze handige advies module.

Bij een 3-jarige overeenkomst krijg je niet alleen 12% korting op jouw maandelijkse factuur maar is de eerste maand geheel GRATIS!

Welk formaat past bij jouw behoeften?

Hoe vaak wil je de rolcontainer laten legen?

Nadat we je bestelling hebben ontvangen krijg je van ons te horen op welke dag(en) de rolcontainer wordt geleegd en sturen wij een handige afvalkalender.

Besteloverzicht

Voor 12.00 uur besteld, morgen geleverd (op werkdagen)

(Nog) geen containers

Advies nodig?

Zie direct wat jij kunt besparen of welke rolcontainer je nodig hebt. Super handig en snel geregeld.

Advies

Een rolcontainer huren, makkelijk en super eenvoudig

Jouw onderneming wil je netjes en schoon hebben voor je personeel en je klanten. Je druk maken om afval is wel het laatste wat je wil doen. Ga je een rolcontainer huren bij MKB-afval? Dan kun je er vanuit gaan dat wij jouw rolcontainer legen wanneer het jou uitkomt. Op tijd en zonder gedoe. En heb je vragen? Dan kun je erop rekenen dat wij direct voor je klaar staan.

Neem contact op

Rolcontainer huren in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Netjes en schoon

Jij bepaalt wanneer en hoe vaak wij jouw rolcontainer legen

Waarom een container huren bij MKB-afval?

Wanneer je klant bent bij MKB-afval heb je niet alleen een super chique rolcontainer voor je deur, maar je hebt er ook een partner bij die altijd voor je klaar staat. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste container, houden het netjes en schoon voor je en staan klaar voor al je vragen. En verder?

Regel snel en eenvoudig jouw rolcontainer

Het afval krijgt geen kans om zich op te stapelen binnen jouw bedrijf. Je krijgt je rolcontainer namelijk doorgaans de volgende werkdag al bij jou op de stoep geleverd. Jij hoeft hem nu alleen nog maar te vullen!

Jij bepaalt hoeveel je betaalt

Een rolcontainer huur je op basis van een alles-in-1 abonnement. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of een 1- of 2-jarig abonnement. Wist je dat je 5 tot 10% korting op je maandelijkse factuurbedrag kunt besparen op je bedrijfsafval door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement?

Kies zelf wanneer en hoe vaak jouw container geleegd moet worden

Jouw onderneming netjes en schoon houden? Daar helpen wij je graag bij. De juiste rolcontainer voor bedrijfsafval stel je in enkele klikken samen. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij jouw rolcontainer legen. Op je afvalkalender vind je de dagen dat wij langskomen om jouw rolcontainer weer te legen.

Wil je jouw rolcontainer vaker laten legen? Geen probleem! Onze klantenservice zorgt ervoor dat jouw rolcontainer abonnement aangepast wordt, zodat het abonnement altijd past bij jouw bedrijf.

Huur verschillende formaten rolcontainers voor ieder type afval

Voor elke ondernemer hebben wij de juiste rolcontainer klaar staan. Wij hebben verschillende rolcontainer formaten voor alle soorten afval, zodat er altijd een rolcontainer is die past bij jouw bedrijfsruimte. Onze kleine 240 liter rolcontainer staat op 2 wielen en past door elke binnendeur. Ben je een grootverbruiker? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rolcontainer op 4 wielen. Je mag zelf bepalen of je jouw rolcontainer binnen of buiten neerzet.

Duurzaam ondernemen

Ga een stapje verder door je eerste stappen te zetten in duurzaam ondernemen. Door jouw bedrijfsafval te scheiden in verschillende rolcontainers, kun je besparen op je restafval rolcontainer. Wij hebben rolcontainers voor meerdere afvalsoorten klaar staan. Scheid bijvoorbeeld papier & karton in een aparte container. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart ook ruimte in je restafval rolcontainer waardoor deze minder vaak geleegd hoeft te worden. En het is goed voor je portemonnee! Restafval is namelijk duurder dan het inzamelen van papier & karton.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Heb je vragen over het huren van onze rolcontainers, dienstverlening of lediging? Wij beantwoorden snel en vakkundig al jouw vragen. Onze klantenservice kun je bereiken via een live chat of per mail. Bij ons heb je dezelfde werkdag nog antwoord op je vraag!
Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice