Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren in Almelo

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in tarieven, vast maandbedrag

Ondernemers in Almelo kunnen flink besparen!

Ondernemers in Almelo kunnen flink besparen!

Bij MKB-afval.nl kunt u een rolcontainer huren voor verschillende soorten bedrijfsafval in de omgeving van Almelo. Wij bezorgen afvalcontainers door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Het bestellen van de rolcontainer is bij MKB-afval.nl in een drie simpele stappen te regelen. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling de volgende werkdag de container al op uw locatie. Door uw afval door ons te laten afvoeren kunt u op jaarbasis tot €750,- besparen ten opzichte van uw huidige afvalinzamelaar. Wij stellen geen restricties aan uw organisatie.

MKB-afval.nl werkt met drie verschillende abonnementen: een maandelijks opzegbaar abonnement, een eenjarig abonnement en een tweejarig abonnement. Bij de abonnementen met een langere looptijd ontvangt u een korting op het uiteindelijke maandbedrag.

Tarieven bekijken

Rolcontainer huren in Almelo voor verschillende soorten afval

In Almelo biedt MKB-afval.nl containers aan voor restafval, organisch afval, papier of karton, archiefvernietiging en glasafval. Door deze afvalsoorten van elkaar te scheiden draagt u bij aan een beter milieu en kunt u tevens geld besparen. Heeft u veel papier en karton? Huur een papiercontainer bij MKB-afval.nl om ruimte in uw afvalcontainer te besparen. Wist u dat het scheiden van bepaalde soorten afval echt verschil kan maken? Glas is bijvoorbeeld de belangrijkste grondstof voor nieuw glas. Glasafval bestaat uit glazen potten en flessen. Deze soort bedrijfsafval komt veel voor bij horecazaken. Bovendien kan glasafval 100% gerecycleerd worden. Het scheiden van glas is dus zeer waardevol. Daarnaast is oud papier een belangrijke grondstof voor nieuw papier. Het is namelijk erg goed te recycleren. Ongeveer 80% van het ingezamelde oud papier en karton wordt gebruikt om nieuw papier en karton te produceren.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren of andere producten. Of denk aan servetjes, keukenpapier of overbodige administratie. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer zodat wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glas

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Diverse formaten rolcontainers
{ else

Diverse formaten rolcontainers

}

MKB-afval.nl biedt rolcontainers voor bedrijfsafval aan in verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 240 tot 1700 liter inhoud. De grootte van de container en het aantal containers die u wilt huren, stemt u af op de hoeveelheid bedrijfsafval dat door uw organisatie wordt geproduceerd.

Wist u dat onze containers erg prettig zijn ook voor de kleinere bedrijven? Zo kunnen de containers van 240 tot 660 liter via een normale binnendeur in een pand worden geplaatst. De afvalcontainers met een inhoud van 1100 en 1700 liter passen helaas niet door een normale binnendeur.

Heeft u moeite met het bepalen van de juiste formaat container? Neem dan gerust contact op met ons! Onze bekwame collega's bij de klantenservice helpen u graag verder op weg. Door onze jarenlange ervaring weten wij bij MKB-afval.nl precies welke container u nodig heeft.

 

Lees meer onze rolcontainer formaten
Legen van de gehuurde rolcontainer

Legen van de gehuurde rolcontainer

De frequentie waarmee u de afvalcontainer voor uw bedrijfsafval wilt laten legen, kunt u eenvoudig tijdens het bestellen aangeven. U kunt ervoor kiezen om de container 1 keer in de vier weken te laten legen tot 2 keer per week. Mocht u tussentijds met veel afval zitten, dan kunt u eenvoudig met uw account een extra lediging aanvragen. Dit is geheel gratis.

Lukt het u niet om dit in uw account van MKB-afval.nl te regelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Lees meer over het legen van uw rolcontainer

Advies nodig om de juiste kliko te huren?

Mocht u vragen hebben over de diensten die wij aanbieden of vraagt u zich af welke rolcontainer het beste bij uw bedrijfsvoering aansluit? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice