Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Bedrijfsafval Almere

Bedrijfsafval Almere

Voor alle ondernemers in Almere hebben wij de juiste rolcontainer op voorraad staan. Als ondernemer in Almere heb je te maken met bedrijfsafval. Betaal niet langer te veel en pak je voordeel. De tarieven die je ziet staan op de site zijn ook de tarieven die je maandelijks betaald, zonder verborgen kosten. Jij bepaalt wat je betaalt, kies voor korting en bespaar nog meer op je bedrijfsafval in Almere.

Niet alleen onze tarieven zijn voordelig, wij leveren ook de beste service. Bij ons krijg je direct iemand aan de lijn als je ons belt, zonder wachtrijen of vervelende wachtmuziek. Ben je klant bij MKB-afval, dan krijg je een eigen account waar je zelf alles in kunt regelen. Heb je een keer extra afval? Geen probleem! Via je account kun je eenvoudig een extra lediging aanvragen.

Tarieven bekijken

Afvalsoorten en afval scheiden in Almere

MKB-afval levert containers in Almere voor verschillende afvalsoorten. Zo kun je in Almere terecht voor containers voor onderstaande soorten afval.

Restafval Almere
Restafval Almere

Restafval is afval dat niet meer te scheiden is en doorgaans wordt verzameld in een vuilniszak

Lees meer over restafval
Papier & karton Almere
Papier & karton Almere

Bespaar op je bedrijfsafval door te kiezen voor een Papier & Karton afvalcontainer in Almere. Zo bespaar je veel ruimte in je restafval rolcontainer en hoeven wij deze minder vaak te legen.

Lees meer over papier & karton
Glas Almere
Glas Almere

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glas
Legen van een afvalcontainer in Almere

Legen van een afvalcontainer in Almere

Wij komen maar al te graag bij je langs om de rolcontainer in Almere te legen. Ben je klant bij MKB-afval, dan krijg je van ons een handige afvalkalender met daarop de dagen dat wij jouw rolcontainer komen legen. Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 op de stoep aan de openbare weg, zodat onze chauffeurs jouw container in Almere op tijd kunnen legen. Heb je extra afval? Vraag dan -een dag van tevoren-  een extra lediging aan via je eigen account of bellen, mailen, WhatsApp of chatten mag ook.

Tarieven bekijken

Afval in gemeente Almere

Hoe werkt de standaard afval scheiding in Almere?

Naast het bedrijfsafval in Almere waarvoor onze rolcontainers ingezet kunnen worden, doet de gemeente er zelf ook alles aan om afval te scheiden in Almere.

 

Afvalkalender Almere

Ten eerste is een veelgestelde vraag wanneer het afval wordt opgehaald door gemeente Almere. Om hierachter te komen kun je de Afvalkalender Almere raadplegen. Hier kun je je eigen postcode en huisnummer invoeren en vervolgens kun je zien welke dagen er welk soort afval wordt opgehaald. De afvalkalender van Almere kun je inzien voor het hele jaar, zodat jij altijd op de hoogte bent van de ophaaldagen van afval in Almere.

 

Oud papier Almere

Naast de standaard containers, wordt door de gemeente Almere ook papier ingezameld. Het is gewenst dit te stoppen in de daarvoor bestemde papierbakken. Eens in de vier weken zal de gemeente vervolgens het oud papier ophalen in Almere. Je kunt er ook voor kiezen om zelf oud papier in Almere weg te brengen bij een van de boven- of ondergrondse containers bij u in de buurt.

 

Grof afval Almere

Ben je bezig met een bouwproject, aanpassingen in de tuin waar veel afval van komt of een andere grote klus? Bij Afval.nl kun je verschillende maten containers huren voor jouw project in Almere. De tarieven voor de bouwcontainers in Almere zijn all-in en daarnaast kent Afval.nl een snelle levertijd.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice