Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Simpel en snel een rolcontainer in Apeldoorn voor de deur

Simpel en snel een rolcontainer in Apeldoorn voor de deur

Een rolcontainer huren in Apeldoorn is zo gepiept. Voor elke ondernemer in Apeldoorn hebben wij de juiste rolcontainer klaar staan. Onze rolcontainers staan altijd op voorraad dus je hoeft nooit te wachten. Vandaag besteld is dus ook echt morgen geleverd! Met een rolcontainer houd jij je zaak netjes en schoon. Jij vult de rolcontainer en wij zorgen ervoor dat hij op tijd geleegd wordt. Bepaal zelf hoe vaak wij hem komen legen. Dat kan al vanaf 1x per 4 weken tot aan 2x per week. Onze kleine modellen staan op 2 wielen en kunnen prima binnen staan. Heb jij veel afval? Dan kun je uit de voeten met een rolcontainer op 4 wielen. Zorg jij alvast voor een mooi plekje?

Tarieven bekijken

Welk afvalsoort heb jij?

Restafval

Restafval

Geen vuilniszak ligt meer in de weg met onze rolcontainers voor restafval.

Wat mag hier in?
Papier & karton

Papier & karton

Scheiden aan de bron loont in de portemonnee en is goed voor het milieu. Wacht niet langer en begin het afval scheiden.

Wat mag hier in?
Glas

Glas

Heb jij veel (horeca) glas? Dan adviseren wij jou om een aparte rolcontainer hier voor te nemen, dat scheelt eventueel apart wegbrengen en je bent duurzaam bezig.

Wat mag hier in?

De tofste afvalinzamelaar van Apeldoorn

Dat durven wij gewoon te zeggen. Onze klantenservice is super snel en mocht je vragen hebben staan zij direct voor je klaar. Bij ons geen wachtrijen aan de telefoon en kom je direct in contact met de juiste persoon die meteen weet wie jij bent. Wij weten als geen ander dat jij als ondernemer wel betere dingen te doen hebt! Je kunt ons op werkdagen bellen of gebruik de live chat! Onze chauffeurs die door Apeldoorn rijden om het bedrijfsafval netjes op te halen zorgen er voor dat je snel van je afval af bent. Heb je een keer extra afval of wil je dat we vaker langskomen? Neem contact op met onze klantenservice, dit kan per telefoon, e-mail en livechat.

Tarieven bekijken
Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste rolcontainer

Een rolcontainer huren in Apeldoorn is heel eenvoudig, hierbij nog een aantal aandachtspuntjes.

Staat de rolcontainer binnen, zet hem dan op de dag dat hij wordt leeggemaakt voor 07.00 uur voor de deur neer, of -indien mogelijk- de avond er voor al. Dan weet je zeker dat je rolcontainer geleegd wordt.
Heb je er een slotje op gemaakt? Haal die er dan meteen eventjes af.

Wist je dat je (flink) kosten kunt besparen door er een extra rolcontainer bij te nemen? Neem bijvoorbeeld een extra rolcontainer voor papier/ karton, deze zijn heel voordelig en zorgen ervoor dat je restafval inzamelfrequentie omlaag kan, dit scheelt je direct in de afvalkosten EN je bent duurzaam aan het ondernemen.

Een win win situatie.

Direct bestellen

Meest gestelde vragen

Een rolcontainer huren in Apeldoorn, hoe werkt dat?

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer afgeleverd?

 • Je ontvangt van ons bericht wanneer je rolcontainer wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst dan wordt je rolcontainer de volgende werkdag al bij jou op de stoep in Apeldoorn geplaatst.

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer leeg gemaakt?

 • Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terug vinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw rolcontainer wordt geleegd.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 aan de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw rolcontainer goed kunnen zien en goed kunnen legen. 

 

Ik heb extra afval

 • Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug.

 

Mijn rolcontainer is niet geleegd, wat nu?

 • Wanneer je rolcontainer niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de rolcontainer door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in. Ben je vergeten de rolcontainer buiten te zetten of was de rolcontainer niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog op te laten halen.

Wij leveren rolcontainers in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice