Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren Hengelo

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor uw bedrijfsafval en is uw bedrijf gevestigd in Hengelo? Dan bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres. U huurt bij ons rolcontainers voor verschillende soorten bedrijfsafval. Door een rolcontainer te huren bij MKB-afval.nl kunt u op jaarbasis meer dan €750,- besparen. Dus wacht niet langer en controleer of het ook voordeliger is voor u!

Tarieven bekijken

Geen onverwachte kosten

Wij houden daar niet van!

U krijgt bij MKB-afval.nl niet te maken met onverwachtse kosten, want alles is bij de prijs inbegrepen. Wij werken met drie contractvormen: maandelijks opzegbaar, een eenjarig contract en een tweejarig contract. Bij de langlopende contracten ontvangt u een korting op het maandelijkse bedrag dat u betaalt. Alle tarieven bij MKB-afval.nl zijn all-in. Dat wil zeggen dat alle kosten bij de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij aan transportkosten, verwerkingskosten en de huur. Hierdoor krijgt u bij MKB-afval.nl nooit onverwachte kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor welke soorten afval mogen in een container?

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat normaliter in de prullenmand wordt gedeponeerd. Dit is met andere woorden afval dat verder niet gescheiden kan worden.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Om ruimte te besparen kunt u een aparte container voor papier en karton huren.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glasafval is al het glaswerk dat niet meer bruikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan glasscherven, potten met etensresten en flessen.

Lees meer over glas
Organisch afval
Organisch afval

Organisch afval is al het afval wat normaliter in de groene container mag.

Archief vernietiging
Archief vernietiging

Heeft u veel oud papierwerk vol vertrouwelijke informatie? Dan is het verstandig om een container voor archief vernietiging te huren.

Per afvalsoort een container

Voor verschillende soorten bedrijfsafval kunt u bij ons een rolcontainer huren in de omgeving van Hengelo. Bij MKB-afval.nl kunt u tijdens het bestellen van een container kunt u een afvalsoort selecteren. Het is de bedoeling dat u deze beslissing baseert op het soort afval dat u wilt deponeren in de gehuurde container. Het is mogelijk om diverse afvalcontainers te huren bij MKB-afval.nl. Zo kunt u voor karton en papier, restafval, glazen flessen en organisch afval bij ons een container huren. Wilt u in Hengelo een container huren voor het vernietigen van uw archief? Dan kunt u deze tevens bij ons huren. 

Het is wel belangrijk om te vermelden dat u tijdens de huurperiode verantwoordelijk bent voor de container. Dit houdt in dat u aansprakelijk wordt gesteld voor het afval dat wordt gedeponeerd in de rolcontainer. Zijn er verschillende soorten afval in de container gegooid, dan wordt u verantwoordelijk gehouden hiervoor. Dit kan gebeuren in de vorm van extra kosten. Daarom dient u tijdens de huurperiode uitsluitend het soort afval in de container te gooien dat van tevoren is afgesproken.

Diverse formaten containers te huur

Diverse formaten containers te huur

MKB-afval.nl heeft ook voor Hengelo een groot assortiment van rolcontainers voor bedrijfsafval in vele formaten. Heeft u een klein bedrijf of ontstaat er simpelweg niet zoveel afval bij uw bedrijf? Dan raden wij u aan om een kleine container van 240 liter te huren. Daar zou u het al mee kunnen redden. Heeft u een groter bedrijf of produceert uw bedrijf veel vuil? Een grotere container werkt dan wellicht beter voor u. De containers die MKB-afval.nl aanbiedt variëren wat de inhoud betreft van 240 liter tot aan 1700 liter. Hierdoor zit er altijd wel een rolcontainer tussen die perfect bij uw wensen aansluit.  

Heeft u moeite met kiezen en weet u gewoon niet welke container het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring als afvalinzamelaar weten wij vaak welke container u het beste kunt huren. Het is mogelijk om ons via WhatsApp, Live Chat, telefoon of e-mail te bereiken. Wij helpen u graag. Wacht niet langer en huur vandaag nog een container in Hengelo!

Tarieven bekijken
De container laten legen in Hengelo
{ else

De container laten legen in Hengelo

}

Bij MKB-afval.nl kunt u zelf online aangeven hoe vaak u de rolcontainer wilt laten legen. Dit kan 2 keer in de week zijn tot 1 keer in de 4 weken. Op de afgesproken datum wordt de container voor u geleegd. Wanneer er op uw locatie in Hengelo geen mogelijkheid is om de container aan de weg te plaatsen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u wordt er dan naar andere mogelijkheden gekeken voor het legen van de containers.

Container huren
Simpel online een container huren

Simpel online een container huren

Bij MKB-afval.nl kunt u in een paar simpele stappen een rolcontainer huren voor al uw bedrijfsafval. Al uw wensen met betrekking tot het soort afval, het formaat van de container en het legen kunt u tijdens het bestellen eenvoudig aangeven. Bij onbeantwoorde vragen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn namelijk bereikbaar via WhatsApp, Live Chat, telefoon of e-mail.

Container huren

Ons team staat voor u klaar!

Uw vragen worden direct door ons beantwoord. Dit kan via Live Chat, WhatsApp, telefoon of e-mail.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice