Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Roosendaal

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Eenvoudig en gemakkelijk huren

Eenvoudig en gemakkelijk huren

Een container huren in Roosendaal? Dan zit u bij MKB-Afval.nl goed! Bij MKB-Afval.nl kunt u heel eenvoudig een container huren in Roosendaal. Dankzij onze ruime selectie aan verschillende formaten containers en verschillende abonnementen, zit er voor iedereen wel een goede optie tussen. De afvalinzameling uit handen geven aan een consistente en flexibele inzamelaar is stiekem wel zo makkelijk. Wanneer u vandaag nog een container besteld, dan gaan wij er gelijk mee aan de slag om deze zo spoedig mogelijk op uw locatie te plaatsen.

MKB-afval.nl is er in het bijzonder voor MKB-ondernemingen, maar we leveren uiteraard aan elke organisatie die een professionele vorm van afvalinzameling vereist. Om direct de mogelijkheden door te spreken, kunt u ons telefonisch bereiken via 088-4721599. Het is tevens mogelijk op werkdagen om gebruik te maken van de Live Chat rechtsonder de pagina en u kunt zelfs uw vraag in een WhatsApp-berichtje aan ons sturen! Dit kan via 06-10-712478. Een container huren in Roosendaal is nog nooit zo makkelijk geweest!

Tarieven bekijken

Afvalsoorten en MVO
{ else

Afvalsoorten en MVO

}

Bij MKB-Afval.nl kunt u verschillende soorten en maten containers huren in Roosendaal. Elke afvalsoort is uiteraard verschillend, net als elke organisatie. De hoeveelheden afval die u wilt laten inzamelen zullen zeer waarschijnlijk verschillen met de hoeveelheden van andere ondernemingen. Daarin is MKB-Afval.nl gelukkig erg flexibel. U kunt zelf aangeven hoe frequent u wilt dat wij uw afval inzamelen. Dat is wel zo handig! Daarbij kunt u bij ons ook heel eenvoudig verschillende soorten containers huren in Roosendaal, zodat afval scheiden een stuk simpeler wordt. Dat is wel zo Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen! U kunt bij ons containers huren in Roosendaal voor de volgende afvalsoorten:

     - Archiefafval

     - Organisch afval

     - Papier (karton)

     - Restafval

     - Glas (flessen)

Container huren Roosendaal: hulp nodig?
{ else

Container huren Roosendaal: hulp nodig?

}

Weet u niet zeker welke container u wilt huren in Roosendaal? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina (meest gestelde vragen) of de informatie op deze pagina u verder helpt. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met de experts van onze klantenservice. Deze kunt u telefonisch bereiken via 088-4721599, of nog makkelijker: een WhatsApp-berichtje sturen via 06-10712478. Op werkdagen kunt u zelfs gebruik maken van de Live Chat rechtsonder de pagina.

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice