Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Bussum

Voor al uw bedrijfsafval

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Bussum

Voor alle ondernemers in Bussum

Een container huren voor uw onderneming in Bussum doet u gemakkelijk bij MKB-afval.nl. Tegen de meest scherpe tarieven huurt u bij ons een rolcontainer. MKB-afval.nl biedt u een volledige service met leveren en legen en dat voor een all-in prijs. Bestelt u vandaag een container in Bussum, dan wordt deze morgen geleverd. Bij ons zit u namelijk nooit vast aan lange contracten, want de huur is maandelijks opzegbaar. Profiteer nu ook met uw bedrijf van onze service!

Tarieven bekijken

De afvalsoorten

U kunt bij ons terecht voor elk soort bedrijfsafval, ook voor uw bedrijf hebben wij de juiste containers in ons assortiment . Bij het bestellen van een container kunt u op de website meteen aangeven welk soort afval u in de container(s) kwijt wilt. U wordt hierna verzocht om uitsluitend het aangegeven afvalsoort te deponeren. Bij MKB-afval.nl kunt u containers huren voor restafval. Ook voor papier en karton, glazen flessen en organisch afval huurt u bij ons een container. Heeft u op de website het soort afval aangegeven, dan kunt u hierna het gewenste formaat kiezen.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie kan veel ruimte in beslag nemen in de container. Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij het gemakkelijk verwerken tot nieuw glas.

Lees meer over glas
Het juiste formaat
{ else

Het juiste formaat

}

Als u een container gaat huren, moet u een formaat kiezen. Voor bedrijven met weinig werknemers is het handig om een zo klein mogelijke container te huren. Voor een groot bedrijf is het handig om een wat grotere container te huren óf om deze vaker te laten legen. Tot slot is het voor grotere bedrijven juist praktisch om de grootste container te huren. In ons ruime assortiment aan rolcontainers vindt u containers tussen de 240 liter en de 1700 liter. Dankzij de verschillende formaten zal er altijd wel eentje tussen zitten met de geschikte grootte voor uw bedrijf.

Lees meer over een abonnement
Het legen van de container in Bussum
{ else

Het legen van de container in Bussum

}

Als u een container bij MKB-afval.nl huurt, kunt u deze laten leveren én legen voor één vaste prijs. Op onze website kunt u aangeven hoe vaak u wilt dat de container geleegd wordt. U kunt de container een keer in de maand, 2 keer in de maand of zo vaak als 2 keer per week. U huurt bij ons altijd op de manier die voor uw bedrijf het beste uitkomt. Op de data dat de container wordt geleegd, dient u deze voor 7 uur  ’s ochtends aan de openbare weg te plaatsen. De vuilniswagen kan dan makkelijk bij de container(s) komen om deze te legen.

Heeft u niet de mogelijkheid om de container aan de weg te plaatsen in Bussum, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen dan een alternatieve afspraak met u maken. Wilt u meer informatie over het huren van een container in Bussum? Stel uw vragen dan gerust aan een van onze medewerkers via de chatfunctie op onze website of telefonisch via: 088-4721599

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice