Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Met MKB-Afval.nl is jouw afvalinzameling met een paar klikken geregeld.

Met MKB-Afval.nl is jouw afvalinzameling met een paar klikken geregeld.

De gemeente Gouda is de laatste jaren steeds meer bezig met verduurzaming van de binnenstad. Deze manier van duurzaamheid moet een aantrekkelijkere binnenstad, minder CO2-uitstoot en minder last voor winkelend publiek en omwonenden opleveren. MKB-afval.nl helpt jou en de gemeente Gouda graag in deze missie naar een duurzame binnenstad. Bij ons is het dan ook mogelijk om verschillende afvalcontainers te huren in Gouda voor verschillende soorten bedrijfsafval. Bij het bestellen van een container kun je direct aangeven voor welke afvalsoort je de container gaat gebruiken. MKB-afval.nl biedt je de mogelijkheid tot de volgende soorten afvalverwerking in Gouda: papier en karton, organisch afval, restafval, PMD bedrijfsafval en glazen flessen. Om actief je steentje bij te dragen aan een duurzamere binnenstad en een duurzamere milieu is het mogelijk verschillende rolcontainer voor verschillende afvalsoorten te huren. Wij nemen recyclen het afval van jouw onderneming in Gouda voor onze rekening en helpen de gemeente hierbij in hun missie.

Tarieven bekijken
Jij bepaalt
Wat je betaalt
Jij beslist
hoe vaak we 'm legen
Vandaag besteld
Morgen op de stoep

De service van MKB-afval.nl

Met het inschakelen van MKB-afval.nl als je afvalverwerker heb je een aantal voordelen. Niet alleen kan je flink besparen op de kosten, ook werken wij met korte levertijden. Als je vandaag een afvalcontainer bestelt, dan wordt deze vaak de volgende werkdag geleverd, ook in de gemeente Gouda. Heb je specifieke vragen over onze diensten in Gouda? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het ook mogelijk om bij ons gebruik te maken van meerdere flexibele abonnementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons maandelijks opzegbare abonnement. Bij MKB-afval.nl hanteren wij all-in prijzen. Dit houdt in dat alle tarieven inclusief de transportkosten, het huren van de rolcontainer en het verwerken van het afval zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Bekijk onze tarieven
Bedrijfsafval ophalen op bedrijventerreinen in Gouda

Bedrijfsafval ophalen op bedrijventerreinen in Gouda

Heb je een onderneming op één van de volgende bedrijventerreinen of in de omgeving van Gouda: Goudse Poort, Gouwe Park, Spoorzone, Gouwespoor, Kromme Gouwe of Hollandsche IJssel? Ook dan staat MKB-afval je graag bij! Wij leveren namelijk rolcontainers door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. Het is bij ons mogelijk om te bepalen hoe vaak je de gehuurde container in Gouda wilt laten legen. MKB-afval.nl stemt altijd zijn service omtrent bedrijfsafval in Gouda af op jouw wensen en behoeften. Op deze manier zorgen wij altijd voor afvalverwerking op maat! Heb je hulp nodig bij de keuze voor een rolcontainer voor het ophalen van je bedrijfsafval in Gouda? Dan staat de MKB-afval.nl klantenservice voor je klaar om daarbij te helpen! 

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice