Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Eenvoudig een rolcontainer huren in Zoetermeer

Eenvoudig een rolcontainer huren in Zoetermeer

Een geschikte rolcontainer voor bedrijfsafval huren? Wij zijn dé afvalinzamelaar voor elke MKB-er in Zoetermeer! Wij hebben verschillende formaten containers en een service om van te houden. Ga voor een kleine container op 2 wielen of kies een grote variant op 4 wielen. De juiste container huren in Zoetermeer is heel eenvoudig. Je kiest zelf welke container het beste bij jouw bedrijf past en bestelt hem binnen 2 minuten online. De volgende werkdag staat jouw nieuwe container al in Zoetermeer bij jou op de stoep. Je hoeft hem nu alleen nog maar een mooi plekje te geven.Tarieven bekijken

Welke soort afval heb jij?

Restafval

Restafval

Geen vuilniszak ligt meer in de weg met onze containers voor restafval.

Wat mag hier in?
Papier & karton

Papier & karton

Neem de eerste stap in duurzaam ondernemen. Begin morgen nog met het scheiden van papier & karton.

Wat mag hier in?
Glas

Glas

Geen onhandige tripjes meer naar de glasbak. Met een rolcontainer voor glas hoef jij je zaak niet meer te verlaten.

Wat mag hier in?

De leukste afvalinzamelaar van Zoetermeer

Dat durven wij wel te claimen. Onze klantenservice staat namelijk altijd voor je klaar en kan je direct helpen. Bij ons geen wachtrijen aan de telefoon en kom je direct in contact met de juiste persoon. Wij weten als geen ander dat jij als ondernemer wel betere dingen te doen hebt! Je kunt ons op werkdagen bellen of gebruik de live chat. Maar ook onze enthousiaste chauffeurs, die heel Zoetermeer rond gaan om jouw bedrijfsafval netjes op te halen, zorgen ervoor dat jouw onderneming er altijd weer netjes bij staat. Heb je een keer extra afval? Geen probleem, je kunt altijd een extra lediging aanvragen.

Tarieven bekijken
Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste container

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste container

Ga je een rolcontainer huren in Zoetermeer? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we hier alvast een paar tips:

Binnen of buiten?

Kan de rolcontainer binnen of buiten blijven staan? Wanneer je de container binnen laat staan, houd er dan rekening mee dat de 660 liter en de formaten die groter zijn, niet door een standaard binnendeur passen. Wanneer een afvalcontainer buiten blijft staan, houd er dan rekening mee dat de afvalcontainer goed bereikbaar moet zijn voor onze chauffeurs.

Besparen

Afval scheiden betekent direct besparen. Door je restafval te minimaliseren, bespaar je op je afvalkosten. Neem naast een restafval container bijvoorbeeld ook een goedkopere rolcontainer voor papier & karton. Dit bespaart ruimte in je restafval container. Zo hoeft deze minder vaak geleegd te worden of kun je misschien wel uit met een kleinere container.

Opgeruimd staat netjes

Onze chauffeurs zijn vroege vogels. Zorg er daarom voor dat jouw rolcontainer altijd voor 07:00 uur buiten en goed zichtbaar is.

Gaat er een keer wat mis? Onze klantenservice helpt jou direct verder. Ook als je vragen hebt over het uitkiezen van een nieuwe container in Zoetermeer, staan we graag voor jou klaar.
Direct bestellen

Wij leveren rolcontainers in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Meest gestelde vragen

Een afvalcontainer huren in Zoetermeer, hoe werkt dat?

Wanneer wordt mijn afvalcontainer geleverd?

Je ontvangt van ons bericht wanneer je container wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst, dan wordt je container de volgende werkdag al bij jou op de stoep in Zoetermeer geplaatst.  

Wanneer wordt mijn container geleegd?

Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terugvinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw container wordt geleegd. Tip; zet de inzameldagen in je agenda.  

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Zet je container altijd voor 07:00 op de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw container goed kunnen zien. Dan zorgen zij ervoor dat hij snel wordt geleegd.  

Ik heb extra afval

Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug.  

Mijn container is niet geleegd, wat nu?

Wanneer je container niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de container door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in.

Ben je vergeten de afvalcontainer buiten te zetten of was de container niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog op te laten halen. Helaas zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice