Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Afvalcontainers huren binnen de gemeente Leiden

Afvalcontainers huren binnen de gemeente Leiden

In Leiden gelden er net zoals binnen veel gemeentes in Nederland duidelijke regels voor bedrijfsafval. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het feit dat jouw bedrijfsafval in Leiden wordt opgehaald. Je kan het bedrijfsafval niet simpelweg bij het reguliere afval zetten en het is zelfs vanuit de gemeente verplicht om afval te scheiden. Afval, zoals restafval, papier en karton, glas of organisch afval uit de horeca, dien je gescheiden aan te bieden. MKB-afval helpt jou als ondernemer graag bij het afvoeren van je afval. Bij MKB-Afval hoef je niet vast te zitten aan lange contracten. We werken ook met contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarnaast staat u dankzij onze heldere tarieven nooit voor onverwachte kosten met betrekking tot het ophalen van uw bedrijfsafval in Leiden. 

Tarieven bekijken
Jij bepaalt
wat je betaalt
Jij beslist
Hoe vaak we 'm legen
Vandaag besteld
Morgen geleverd

De meest gehuurde containers in Leiden

Restafval

Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton

Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glas afval

Glas afval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glas afval

Bakken met voordeel

Niet alleen onze tarieven zijn voordelig, wij leveren ook de beste service. De prijs die je op de site ziet is ook daadwerkelijk de prijs die je maandelijks betaald. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of pak je korting met een 1 of 2 jarig abonnement. Je krijgt dan elke maand 5 of 10% korting.

Tarieven bekijken
Verschillende soorten afvalcontainers in Leiden
{ else

Verschillende soorten afvalcontainers in Leiden

}

Voor bedrijven in Leiden is het scheiden van afval verplicht gesteld door de gemeente. Bij MKB-afval.nl is het mogelijk om verschillende afvalcontainers te huren voor verschillende soorten bedrijfsafval. je kan bij ons terecht voor jouw organisch afval, papier en karton en groenafval maar ook voor je plastic afval en glazen flessen staan wij voor je klaar. Met het huren van verschillende containers voor verschillende soorten bedrijfsafval in Leiden voldoe je niet alleen aan de verplichting van de gemeente. Je draagt ook nog eens jouw steentje bij aan een duurzamer en meer verantwoord milieu. Wij recyclen jouw afval waar mogelijk. Met het scheiden van afval van jouw bedrijf in Leiden kun je met recht zeggen dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent!

Containers in diverse groottes

Bij MKB-Afval.nl kan je terecht voor het huren van verschillende formaten rolcontainers in Leiden. Wij begrijpen dat iedere onderneming anders is en dat iedere onderneming te maken heeft met verschillende hoeveelheden bedrijfsafval. Daarom is het bij ons mogelijk om een container te huren in verschillende formaten. Onze grootste container heeft een inhoud van 1700 liter en onze kleinste container heeft een inhoud van 240 liter. Op deze manier is er altijd wel een rolcontainer die bij jouw onderneming in Leiden past! Heb je vragen met betrekking tot het formaat van een te huren container in Leiden of heb je hulp nodig bij de keuze voor het formaat? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. 

Vuilnis ophalen op bedrijventerreinen in Leiden 

Heb je een bedrijf op één van de volgende bedrijventerreinen in Leiden: De Waard, Lammenschansweg, Rooseveltstraat, Zoeterwoudseweg, Merenwijk, Leeuwenhoek, Roomburg, Hallengebied of Westwal? Dan verzorgen wij graag de afvalverwerking van jouw onderneming in Leiden. Ook op andere plaatsen in de gemeente Leiden staan wij uiteraard tot jouw beschikking. De kosten voor het huren van een afvalcontainer in Leiden gaat aan de hand van een volledig en vast tarief. In ons tarief zijn de verwerking van het afval, de huur van de container en de transportkosten verwerkt. 


Ook als je op korte termijn een afvalcontainer nodig hebt helpen wij je graag! Wanneer je bij MKB-Afval vandaag een rolcontainer bestelt wordt deze de volgende werkdag in de meeste gevallen nog geleverd in Leiden. Heb je hulp nodig bij de keuze voor een rolcontainer voor het ophalen van uw vuilnis in Leiden? Dan staat de MKB-afval.nl klantenservice voor je klaar om daarbij te helpen!

Gemeente Leiden en afval

Vuilnis ophalen in Leiden

In de buitenwijken van Leiden wordt er wekelijks afval door de gemeente opgehaald. De gemeente haalt verschillende soorten afval op, zoals Groente-, Fruit- en Tuinafval en restafval. Twijfel je over de ophaaldag of vind je het prettig een reminder te ontvangen wanneer het afval weer door gemeente Leiden wordt ingezameld, dan kun je gemakkelijk gebruik maken van het ophaalschema van afval in Leiden. Je kunt hier je postcode en huisnummer invoeren en vervolgens wordt er getoond wanneer het afval bij jou in Leiden wordt opgehaald.

 

Afval scheiden in Leiden centrum

In het centrum van Leiden en de omliggende wijken kun je je afval daarentegen gescheiden inleveren bij een van de (ondergrondse) containers. Het voordeel aan deze containers is dat deze de gehele dag door gebruikt kunnen worden. Je kunt echter alleen je afval in Leiden inleveren bij een van de ondergrondse containers wanneer je beschikt over een containerpas. De (ondergrondse) containers zijn gericht op restafval. Wil je echter overig afval scheiden in Leiden, dan kun je de afvalwijzer raadplegen. Hier kun je precies aflezen waar je welk soort afval kunt inleveren in Leiden.

 

Grofvuil Leiden

Wil je in Leiden grofvuil inleveren? Bouw- en sloopafval kun je zelf inleveren bij de milieu straat. Wanneer je veel afval hebt, kun je er echter ook voor kiezen om een grote bouwcontainer te huren bij afval.nl. Wanneer je deze bestelt, wordt deze de volgende dag nog bij jou in Leiden geleverd. De bouwcontainers zijn te bestellen in diverse maten én afval.nl werkt met een duidelijke all-in prijs.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice