Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Bedrijfsafval ophalen binnen de gemeente Oss

Bedrijfsafval ophalen binnen de gemeente Oss

Bedrijven en instellingen in de gemeente Oss dienen zelf hun afvalverwerking te regelen. MKB-afval.nl neemt deze taak omtrent jouw bedrijfsafval graag voor je uit handen. Bij ons is het mogelijk om overal in de gemeente Oss jouw afval op te laten halen. Wij leveren namelijk rolcontainers door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel en daarom werken wij met verschillende contracten. Wij bieden bijvoorbeeld een maandelijks opzegbaar abonnement aan voor het ophalen van jouw afvalcontainers in Oss. Op deze manier zit je niet vast aan lange contracten en ben je dus zeer flexibel. 

Afvalverwerking van jouw onderneming in Oss

Er wordt steeds meer van bedrijven verwacht dat zij een steentje bijdragen aan het milieu. Als je de verwerking van jouw bedrijfsafval in handen van MKB-Afval legt dan zorgen wij er voor jouw voor dat jouw afvalverwerking zo verantwoordelijk mogelijk is geregeld. Wij bieden verschillende soorten rolcontainers aan voor verschillende soorten bedrijfsafval in Oss. Bij MKB-Afval kan je een afvalcontainer huren voor de volgende soorten bedrijfsafval: papier en karton, organisch afval, restafval en glazen flessen. Wij halen jouw afval in Oss op en zorgen er met onze recycle methoden voor dat jouw bedrijfsafval weer een nieuwe functie of toekomst krijgt. 

Bij MKB-Afval.nl kom je niet voor verrassingen te staan!

De kosten voor het huren van een afvalcontainer in Oss gaat aan de hand van een volledig en vast tarief. In het tarief zijn de huur van de container, transportkosten en de afvalverwerking verwerkt. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan! Ben je op zoek naar afvalcontainers voor jouw organisatie en heb je deze op korte termijn nodig? Dan is dit ook geen enkel probleem bij MKB-Afval. Wanneer je vandaag een rolcontainer voor jouw onderneming in Oss bestelt, staat deze in veel gevallen de volgende werkdag nog op de stoep.

Tarieven bekijken
Jij bepaalt
Wat je betaalt
Jij beslist
hoe vaak we 'm legen
Vandaag besteld
Morgen op de stoep

Ook op alle bedrijventerreinen in de gemeente Oss

Heeft u een bedrijf op één van de volgende bedrijventerreinen in Oss: De Bulk, Danenhoef, De Geer, De Koepel of Golfbad? Ook dan helpt MKB-Afval u graag bij het verwerken van al uw bedrijfsafval. Een onderneming heeft vaak te maken met verschillende soorten bedrijfsafval maar ook verschillende formaten. Daarom is het bij MKB-afval.nl dan ook mogelijk om verschillende formaten rolcontainers te huren. De kleinste containers hebben een inhoud van 240 liter en de grootste container heeft een inhoud van 1700 liter.

Bekijk onze tarieven

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice