Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Rolcontainer huren in Hilversum

Als u een startende ondernemer bent of een MKB-bedrijf in Hilversum blijft u vaak met afval zitten, dan kunt u ervoor kiezen een rolcontainer te huren bij MKB-afval.nl. U kunt zo op een gemakkelijke manier van uw bedrijfsafval afkomen. U draagt hiermee bij aan het recycleproces en helpt zo mee aan het creëren van een schoner Hilversum.

Bekijk direct de mogelijkheden
Goede voorwaarden bij rolcontainer huren in Hilversum

Goede voorwaarden bij rolcontainer huren in Hilversum

Een afvalcontainer huren voor uw bedrijfsafval in Hilversum is gemakkelijk. Snelheid en transparantie vinden wij voor onze klanten belangrijk. Dit houdt in dat onze prijzen all-in zijn. U betaalt een vaste prijs per maand en loopt daardoor niet tegen onvoorziene kosten aan. Als u vandaag voor een abonnement bij MKB-afval.nl kiest, heeft u de volgende werkdag al een gloednieuwe afvalcontainer bij uw bedrijf staan.

Bekijk de alles-in-één abonnementen

Voor elk bedrijf de juiste rolcontainers!

MKB-afval.nl biedt rolcontainers aan voor elk bedrijf in Nederland. De tarieven voor het huren van een rolcontainer in Hilversum zijn voordelig. Zo kunt u per jaar tot €750,- besparen door met ons in zee te gaan. U kunt in drie stappen uw abonnement kiezen. De eerste stap is het kiezen van het soort bedrijfsafval wat u wilt deponeren in de afvalcontainer. Wij verhuren afvalcontainers in Hilversum voor de volgende soorten afval: restafval, papier (karton), archief afval, organisch afval en glas. Als u een afvalcontainer voor archiefvernietiging wenst, krijgt u een speciale rolcontainer. Dit is vanwege de strenge veiligheidsnormen. U ontvangt dan ook een bewijs van de vernietiging van uw documenten.

Bekijk onze tarieven

De meest gehuurde rolcontainers

Restafval
Restafval

In een container voor restafval kunt u al het vuil deponeren dat u normaliter in de prullenbak zou gooien.

Meer informatie
Papier en karton
Papier en karton

Een container speciaal voor al uw papier- en kartonafval.

Meer informatie
Glas
Glas

Al het glasafval mag in de container voor glaswerk. Hier behoort al het glas toe dat niet meer bruikbaar is.

Meer informatie

Voor elk soort bedrijfsafval een geschikte afvalcontainer

In Hilversum kunt u een container huren in uw gewenste grootte. Dit is de tweede stap. Wij leveren afvalcontainers van 240 liter (4 vuilniszakken) tot 1700 liter (29 vuilniszakken). Als uw afvalcontainer groter is dan 360 liter, dan past deze niet meer door een normale voordeur. Hier moet u rekening mee houden als u eventueel de afvalcontainer binnen wilt plaatsen. De laatste stap is het kiezen van een frequentie voor het legen van de afvalcontainer. U kunt de afvalcontainer vanaf 2 keer per week tot 1 keer per maand laten legen. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. U kunt daarom uw abonnement elke maand opzeggen. Uiteraard is tussentijds aanpassen ook mogelijk.

Bekijk de beschikbare formaten
Uw gehuurde rolcontainers laten legen

Uw gehuurde rolcontainers laten legen

Bij het legen van de container dient u deze ’s ochtends voor 7 uur aan de openbare weg aan te bieden. Het kan voorkomen dat u de container niet aan de openbare weg kunt aanbieden. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een alternatieve afspraak. Op die manier kan uw container nog steeds geleegd worden. 

Tarieven bekijken

Wij geven u altijd direct antwoord!

Heeft u een brandende vraag waarop u het antwoord maar niet kan vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg en geven altijd direct antwoord.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice