Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Een rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Vught

Per 1 januari 2019 zal de gemeente Vught stoppen met het ophalen van Bedrijfsafval binnen de gemeente. Dit biedt u de mogelijkheid om over te stappen naar een veel goedkoper alternatief. Via MKB-afval.nl kunt u jaarlijks tot wel €750,- besparen ten opzichte van de afvalinzameling van de gemeente Vught.

Tarieven bekijken

Welke afvalsoorten kunnen wij voor u afvoeren?

Restafval
Restafval

Restafval is al het afval dat in de prullenbak wordt gegooid en niet verder te scheiden is. Dit afval wordt door MKB-afval.nl afgevoerd naar de vuilverbranding.

Lees meer over restafval
Archief vernietiging
Archief vernietiging

Voor het deponeren van vertrouwelijke papieren kunt u een container huren voor archief vernietiging.

Lees meer over archiefvernietiging
Papier en karton
Papier en karton

Het huren van een rolcontainer voor papier en karton zorgt ervoor dat uw restafvalcontainer minder snel vol raakt. Papier en karton zeer goed worden hergebruikt.

Lees meer over papier & karton
Glas
Glas

Glasafval is oneindig te recyclen mits het goed gescheiden wordt van de restafvalstroom. Een glasbak is vaak geschikt voor bedrijven binnen de horecabranche.

Lees meer over glas
Organisch afval
Organisch afval

In een container voor organisch afval kunt u al het vuil deponeren dat normaal gesproken in een groene container wordt gegooid. Organisch afval is natuurlijk afbreekbaar.

Lees meer over organisch afval

Uw mogelijkheden bij MKB-afval.nl

U kunt bij ons drie soorten contracten afsluiten: een contract dat maandelijks opzegbaar is waardoor u veel vrijheid heeft. Een contract met een looptijd van één jaar en een contract met een looptijd van twee jaar. Wanneer u een contract met een langere looptijd bij ons afsluit, ontvangt u een mooie korting op uw maandelijkse factuur. U ontvangt na uw bestelling bij MKB-afval.nl de volgende werkdag al een nieuwe rolcontainer bij u locatie. U betaalt maandelijks een vaste prijs voor het leveren en ledigen van uw rolcontainer. Een zogenaamde all-in prijs. Hierdoor loopt u achteraf nooit tegen onverwachtse kosten aan.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/m
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per 4 weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Draag bij aan een beter milieu door uw afval te scheiden!

Door verschillende afvalsoorten te scheiden kunt u geld besparen en bijdragen aan een beter milieu. Veel afvalsoorten zijn goed te recycleren mits ze gescheiden worden aangeleverd. Het is daarom belangrijk dat u alleen het afval deponeert waarvoor u de container gehuurd heeft.

Wij kunnen u containers leveren in verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 240 tot 1700 liter inhoud. De afvalcontainers met een inhoud tot 660 liter kunnen door een standaard deur. De grotere containers van 1100 en 1700 liter kunnen helaas niet door een gewone deur, ze kunnen buiten worden geplaatst of binnen via een grotere ingang.

Het ophalen van uw bedrijfsafval in Vught
{ else

Het ophalen van uw bedrijfsafval in Vught

}

De ledigingsdatum voor het ophalen van bedrijfsafval in Vught wordt vooraf met u afgestemd. U dient de container op de desbetreffende dag aan de openbare weg aan te bieden. Is dit bij u helaas niet mogelijk? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en dan maken we samen een afspraak om de containers op een andere manier te legen. 

De frequentie waarmee de container geleegd dient te worden, hangt af van uw bedrijfsvoering en uw wensen. Wanneer u veel afval produceert, kunt u de container 2 keer per week laten legen. Indien er weinig afval vrij komt, kunt u de container één keer in de 4 weken laten legen. De frequentie waarmee de container wordt geleegd, bepaald u tijdens het bestellen van de container. Blijkt later dat dit niet vaak genoeg is? Dan kunt u bij MKB-afval.nl altijd gratis de frequentie aanpassen zodat de container vaker geleegd kan worden.

Container huren

Direct bereikbaar

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden met betrekking tot het inzamelen van uw bedrijfsafval in Vught? Onze klantenservice geeft graag antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u even een blik werken bij de veel gestelde vragen. De kans bestaat dat het antwoord op uw vraag daar te vinden is. Daarnaast zijn wij bereikbaar via de Live Chat, contactformulier, telefoon, e-mail en WhatsApp.

Ons team staat voor u klaar!

Uw vragen worden direct beantwoord als u contact met ons opneemt. Wij zijn altijd bereid om u verder op weg te helpen. Dus schroom u niet en stel gerust uw vragen.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice