Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Haarlem

Voor al uw bedrijfsafval in Haarlem

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • All-in prijs, vast maandbedrag

Voor alle ondernemers in Haarlem

Voor alle ondernemers in Haarlem

Een container huren in Haarlem voor uw bedrijfsafval? Een container huren in Haarlem is bij MKB-afval.nl heel eenvoudig en binnen een paar minuten geregeld. Bovendien kunt u bij ons zelf kiezen hoe vaak wij uw afval in Haarlem moeten ophalen. Dat is het gemak van MKB-afval.nl. Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst voor een container in Haarlem, dan heeft u deze de volgende werkdag al op locatie. Onze abonnementen staan altijd garant voor een goede prijs en de beste service. Met een abonnement van MKB-afval.nl is uw bedrijfsafval nooit meer een probleem. 

Om een container te huren in Haarlem, kunt u gebruiken maken van het formulier op onze container huren pagina. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze experts van de klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken via 088-4721599, maar nog makkelijker is om een WhatsApp-berichtje sturen naar 06-10712478. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder met het huren van een container in Haarlem.

Tarieven bekijken

Formaten containers om te huren in Haarlem
{ else

Formaten containers om te huren in Haarlem

}

Elke organisatie is anders, zowel in grootte, als in afvalbeleid. Bij MKB-afval.nl is het gelukkig heel eenvoudig om verschillende formaten containers te huren in Haarlem. Daarbij kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor verschillende soorten afvalinzameling. Dit heeft te maken met de inzameling en de recycling van de verschillende type afval. Bij ons kunt u containers huren voor de volgende afvalsoorten

     - Organisch afval - Haarlem

     - Papier & karton - Haarlem

     - Archiefafval - Haarlem

     - Restafval - Haarlem

     - Glas & flessen - Haarlem

 

Ook heeft u de keuze uit een aantal verschillende formaten, zodat er altijd een handige container tussen staat om te huren. De onderstaande formaten containers kunt u direct huren in Haarlem:

     - 240 liter

     - 360 liter

     - 660 liter

     - 1100 liter

     - 1700 liter

 

Onze prijzen zijn altijd all-in: nooit verrassingen met extra kosten achteraf. Voor het overzicht verwijzen we u naar onze tarievenpagina.

Lees meer over een abonnement
Hulp nodig bij een container huren in Haarlem?
{ else

Hulp nodig bij een container huren in Haarlem?

}

Komt u er niet helemaal uit en zit u met vragen? Neem een kijkje op onze FAQ-pagina (meest gestelde vragen) of uw vraag en antwoord er tussen staat. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met de experts van onze klantenservice. Deze kunt u telefonisch bereiken via 088-4721599, maar u kunt ons ook WhatsAppen via 06-10712478. Op werkdagen kunt u zelfs gebruik maken van de Live Chat onderaan de pagina. Met de service van MKB-afval.nl wordt ondernemen pas echt leuk!

Afval in gemeente Haarlem

Afval scheiden in Haarlem

In Haarlem wordt er veel aandacht besteed aan het scheiden van afval. Zo wordt een groot deel van het huishoudelijk afval gezien als herbruikbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groente-, fruit- en tuinafval, papier, textiel, glas en plastic. Doordat veel van het afval in Haarlem wordt gescheiden raken de containers met restafval steeds minder vol. Een goede ontwikkeling voor het milieu, maar dit kan het soms ook wat ingewikkeld maken.

 

Afvalwijzer Haarlem

Door al deze verschillende containers, kan het wat verwarrend zijn welke je wanneer aan de weg moet zetten. Gelukkig is hier iets op bedacht en kun je via de website van Gemeente Haarlem de online afvalwijzer voor Haarlem downloaden. Door je postcode en huisnummer in te voeren zie je hier altijd wanneer de gemeente Haarlem langskomt om jouw afval op te halen. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de afvalwijzer app, die je iedere dag op de hoogte houdt. 

 

Grof afval Haarlem

Zijn de containers van MKB-afval voor jou iets te klein of heb je eenmalig een grote container nodig vanwege grof afval in Haarlem? Hierbij kan afval.nl je helpen. Via deze website kun je bouwcontainers huren in verschillende maten, van 3 m3 tot 9 m3. Wanneer je de container besteld, zorgen zij ervoor dat deze de volgende dag al bij je wordt geleverd!

Verder nog vragen?

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot uw bedrijfsafval. Ze zijn door hun ervaring zeer goed in staat om in te schatten welke rolcontainer het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze klantenservice is bereikbaar via Live Chat, WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u ook even kijken bij de veel gestelde vragen. Er bestaat een kans dat uw dringende vraag daartussen staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice