Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Afvalcontainer Arnhem huren

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Arnhem of de omgeving van Arnhem? Dan ben je bij MKB-afval aan het juiste adres voor het huren van containers in Arnhem tegen de laagste tarieven. Je kan bij ons eenvoudig en snel een rolcontainer bestellen voor al je soorten bedrijfsafval.

Tarieven bekijken

Bespaar elke maand met MKB-afval

Je kan bij MKB-afval een rolcontainer bestellen voor al je bedrijfsafval in Arnhem of omgeving. Als je de container vandaag bestelt, kan deze de volgende werkdag al geleverd worden. Heb je nog een contract met een afvalinzamelaar en weet je de einddatum dan kan je de overeenkomst met MKB-afval dan in laten gaan. Wij leveren uit voorraad onze MKB-afval rolcontainer een paar dagen voordat wij starten met afval inzamelen in Arnhem. Bij MKB-afval.nl profiteer je van de meest scherpe prijzen. Hierdoor kan je jaarlijks €750,- besparen op jouw afval in Arnhem. Dankzij onze all-in tarieven krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. Wij houden van duidelijkheid en transparantie! 

Bij MKB-afval betaal je altijd een vaste prijs voor het huren van de containers. Zo kom je nooit voor onaangename "verrassingen" te staan en geniet je van een volledige service. Dit is dus inclusief het legen, afvalverwerking en leveren van de container in Arnhem. Dat allemaal voor een all-in prijs!

Daarnaast is het mogelijk om bij MKB-afval een betaalbaar abonnement af te sluiten. Bestel je voor jouw afval in Arnhem een rolcontainer bij ons dan kan je kiezen uit drie soorten overeenkomsten. Er is de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Daarnaast kan je kiezen voor een eenjarig (5% korting) of een tweejarige (10% korting) overeenkomst. Deze korting wordt iedere maand toegepast en zie je terug op je maandelijkse factuur.

Containers voor verschillende afvalsoorten in Arnhem

Restafval Arnhem
Restafval Arnhem

Restafval is al het vuil dat je normaliter in de prullenmand zou gooien. Dit afval kan niet verder gescheiden worden en dient daarom ingeleverd te worden bij restafval.

Lees meer over restafval
Papier en karton Arnhem
Papier en karton Arnhem

Een container in Arnhem voor al je papier en karton. Door dit afval te scheiden kan je enorm veel ruimte creëren in je container voor restafval en dus besparen!

Lees meer over papier en karton
Glas Arnhem
Glas Arnhem

Glasafval kan heel gemakkelijk gerecycleerd worden. Onder glasafval valt al het glaswerk dat niet meer bruikbaar is. Wij leveren hiervoor aparte containers in Arnhem.

Lees meer over glas
Organisch afval Arnhem
Organisch afval Arnhem

Al het afval dat normaliter in de groene bak mag, behoort tot organisch afval.

Archief vernietiging Arnhem
Archief vernietiging Arnhem

Heb je het archief uitgespit en opgeruimd? Dan kan een container voor archiefvernietiging in Arnhem, waarvan je 100% zeker weet dat het verantwoord is vernietigd, goed van pas komen. Wij adviseren je naar ons zusterbedrijf shop.reisswolf.nl te gaan en zien wat de mogelijkheden zijn.

Afval scheiden Arnhem

Diverse afvalsoorten

MKB-afval biedt rolcontainers aan voor allerlei soorten bedrijfsafval in Arnhem. Bij het bestellen van een container kan je direct aangeven voor welke afvalsoorten je de container gaat gebruiken. Wij bieden containers aan in Arnhem voor de volgende soorten afval: papier en karton, organisch afval, restafval en flessenglas. Daarnaast bieden wij in Arnhem tevens speciale containers aan voor archiefvernietiging. Wanneer je een of meer containers huurt, is het de bedoeling dat je uitsluitend het soort afval in de rolcontainer deponeert dat van tevoren is afgesproken. Logisch eigenlijk!

Diverse containers huren in Arnhem

Diverse containers huren in Arnhem

Je kan bij ons verschillende formaten containers huren voor bedrijfsafval in Arnhem en omgeving. In het bestelproces kan je aangeven welk formaat je voor jouw bedrijf zou willen huren. Wij bieden rolcontainers aan in kleine en grote varianten. De kleinste containers die je bij ons kunt huren, hebben een inhoud van 240 liter. Als er binnen je bedrijf weinig afval ontstaat, is het niet nodig een grote container te huren. Heb je een groter bedrijf en dus meer afval? Dan kan je ervoor kiezen om een grotere container in Arnhem te laten leveren. Onze grootste container heeft een inhoud van 1700 liter. Tussen onze grootste en kleinste variant kan je uit meerdere formaten kiezen. Daarbij kies je zelf de ledigingsfrequentie; hoe vaak wij jouw afval ophalen in Arnhem. Door deze mogelijkheden is er altijd wel een rolcontainer die perfect bij jouw bedrijf past.

Tarieven bekijken
Legen van de containers in Arnhem
{ else

Legen van de containers in Arnhem

}

Je kan bij MKB-afval zelf aangeven hoe vaak wij de gehuurde container in Arnhem of omgeving komen legen. Zo kan je ervoor kiezen dat de vuilbak 1 keer per 4 weken wordt geleegd of zelfs 2 keer in de week. Het is belangrijk dat de container op de afgesproken datum aan de openbare weg staat. Op die manier kunnen de chauffeurs er gemakkelijk bij om de containers te legen. 

Het is de bedoeling dat je de rolcontainer in Arnhem of omgeving langs de openbare weg aanbiedt. Wij merken dat het niet altijd mogelijk is om de containers aan de openbare weg te zetten. Wanneer dit voor je bedrijf geen mogelijkheid is, kan je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van MKB-afval. Je kan dan samen een afspraak maken omtrent het legen van de gehuurde container in Arnhem. De klantenservice is te bereiken per e-mail, WhatsApp, Live Chat of telefoon.

 

Container huren

Afvalkalender Arnhem

Maak je op dit moment gebruik van de standaard containers welke in Arnhem door de gemeente opgehaald worden? Door in de afvalkalender van Arnhem je adresgegevens in te voeren, kom je er snel en gemakkelijk achter wanneer het vuilnis bij jou in Arnhem wordt opgehaald.

 

Grof afval Arnhem

Wil je een afvalcontainer in Arnhem huren voor bouw of bijvoorbeeld groot tuin afval? Hiervoor kun je terecht bij Afval.nl. De bouwcontainers worden snel geleverd (vaak kan dit de volgende dag al) en je betaalt ook nog eens een mooie prijs voor de containers in Arnhem.

Eenvoudig en snel geregeld

Eenvoudig en snel geregeld

Bij MKB-afval huur je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere containers. Je kan zelf variëren met containergrootte in combinatie met de frequentie van legen. Mocht je nog onbeantwoorde vragen hebben, neem dan contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de e-mail, telefoon, Live Chat of WhatsApp.

Container huren

Ons team staat voor je klaar!

Vragen worden direct beantwoord. Dus twijfel niet en stel gewoon je vraag. Het is mogelijk om ons te mailen, bellen, WhatsAppen of ons te spreken via de Live Chat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice