Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Container huren in Amersfoort

Wil je een container huren voor al je bedrijfsafval in Amersfoort? MKB-afval heeft voor allerlei verschillende soorten afval de juiste rolcontainer. Als je bedrijfsafval in Amersfoort laat inzamelen door MKB-afval kan je jaarlijks tot wel €750,- besparen.

Tarieven bekijken

Afvalcontainers Amersfoort voor verschillende afvalsoorten

Restafval Amersfoort
Restafval Amersfoort

Tot het restafval behoort al het vuil dat normaliter in de prullenbak wordt gegooid. Dit is afval dat verder niet meer gescheiden kan worden.

Lees meer over restafval
Papier en karton Amersfoort
Papier en karton Amersfoort

Een container speciaal voor al je karton en oud papier in Amersfoort.

Lees meer over papier & karton
Glas Amersfoort
Glas Amersfoort

In een container voor flessen en potjes. Deze afvalstroom is zeer goed te recyclen.

Lees meer over glas
Organisch afval Amersfoort
Organisch afval Amersfoort

Door je organisch afval apart te houden kunnen wij deze stroom composteren

Archief vernietiging Amersfoort
Archief vernietiging Amersfoort

Voor het deponeren van vertrouwelijke papieren kan je via onze partner Reisswolf.nl een container huren voor archief vernietiging.

Afval scheiden Amersfoort

Door verschillende afvalsoorten te scheiden kan je geld besparen en bijdragen aan een beter milieu. Veel afvalsoorten zijn zeer goed te recyclen indien ze gescheiden worden aangeleverd. Het is daarom belangrijk dat je alleen het afval deponeert waarvoor de container wordt gehuurd. Zo mag je bijvoorbeeld geen glasafval gooien in de container voor papier en karton. 

MKB-afval levert containers in Amersfoort in verschillende formaten. Deze lopen uiteen van 240 tot 1700 liter inhoud. De afvalcontainers met een inhoud tot 660 liter kunnen door een gewone deur en eventueel binnen worden gezet. De grotere containers van 1100 en 1700 liter kunnen helaas niet door een gewone deur.

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort
{ else

Het legen van afvalcontainers in Amersfoort

}

In Amersfoort gelden dezelfde voorwaarden als in de rest van Nederland. De ledigingsdatum wordt vooraf met je afgestemd. Je zet de container op de desbetreffende dag aan de openbare weg. Is dit voor jou lastig of niet mogelijk? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice en dan maken we samen een afspraak om de containers in Amersfoort te legen. 

De frequentie waarmee de container in Amersfoort geleegd dient te worden, bepaal jezelf. Dit hangt af van de bedrijfsvoering en jouw wensen. Wanneer je veel afval produceert, kan je de container zelfs 2 keer per week laten legen. Indien er weinig afval vrij komt één keer in de 4 weken. De frequentie waarmee de container wordt geleegd, bepaal je tijdens het bestellen van de container. Blijkt later dat dit niet vaak genoeg is of is jouw bedrijf afhankelijk van een seizoen? Het is mogelijk om MKB-afval gratis de frequentie aan te passen zodat de container in Amersfoort vaker of juist minder vaak geleegd kan worden.

Container huren

Afvalkalender Amersfoort

Maak je gebruik van de standaard grijze, groene of blauwe container in de gemeente Amersfoort? Op de persoonlijke Afvalkalender Amersfoort kun je na het invoeren van je postcode en huisnummer zien wanneer de containers bij jou in Amersfoort worden opgehaald. Je kunt ruim vooruit kijken en ook feestdagen en overige afwijkende dagen worden in de afvalkalender van gemeente Amersfoort aangegeven. Zo ben je altijd op de hoogte van wanneer de gemeente afval komt ophalen in Amersfoort.

 

Bouwafval container Amersfoort

Ben je particulier of vanuit het bedrijf bezig met een verbouwing en heb je hierdoor veel grof afval? Via Afval.nl kun je gemakkelijk een bouwafval container huren in Amersfoort. De bouwafval containers kunnen snel in Amersfoort geleverd worden. In bijna alle gevallen de volgende dag al. Daarnaast kun je zelf het formaat bepalen, zo beschikt Afval.nl over containers van 3 m3, 6 m3 en 9 m3 welke zij in Amersfoort kunnen leveren. 

Direct bereikbaar

Heb je nog vragen over de diensten die wij aanbieden in Amersfoort? Onze collega's bij de klantenservice geven graag antwoord op al je vragen. Daarnaast kun je even een blik werken bij de veelgestelde vragen. De kans bestaat dat je vraag daar te vinden is, inclusief bijbehorend antwoord. Daarnaast zijn wij bereikbaar via de Live Chat, contactformulier, telefonisch, e-mail en WhatsApp.

Ons team staat voor je klaar!

Je vragen worden direct beantwoord als je contact met ons opneemt. Wij zijn altijd bereid om je verder op weg te helpen. Dus schroom niet en stel gerust al je vragen.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice