Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Bij MKB-afval kun je super snel en zeer eenvoudig een rolcontainer huren in Groningen

Bij MKB-afval kun je super snel en zeer eenvoudig een rolcontainer huren in Groningen

In Groningen zit heel veel bedrijvigheid en elk bedrijf heeft behoefte aan een afvalinzamelaar. Wij MKB-afval.nl komen meerdere dagen per week in Groningen en zamelen ook diverse afvalsoorten in, denk hierbij aan restafval, papier/ karton en (horeca) glas. Enige wat je hoeft te doen is je abonnement bij elkaar klikken en dan zorgen wij ervoor dat de volgende werkdag de rolcontainer wordt geleverd. Vervolgens ontvang je van ons een afvalkalender waarop je precies kunt zien wanneer wij langskomen. Heb je een keer extra afval? Geen probleem, ook dat lossen wij op. 

Tarieven bekijken

Welk afvalsoort heb jij?

Restafval

Restafval

Geen vuilniszak ligt meer in de weg met onze rolcontainers voor restafval.

Wat mag hier in?
Papier & karton

Papier & karton

Bestel een papier/ karton rolcontainer en je bent direct duurzaam bezig.

Wat mag hier in?
Glas

Glas

Heb jij (horeca) glas? Wacht niet langer en voeg deze toe aan je abonnement.

Wat mag hier in?

De flexibelste afvalinzamelaar in Groningen

Wij hebben een klantenservice die elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur voor je klaar staat en zij zijn te bereiken per telefoon, e-mail en ook live chat. Heb je een periode meer afval, dan kun je kosteloos je inzamelfrequentie verhogen en mocht de drukke periode voorbij zijn, dan kun je hem ook weer kosteloos verlagen. Hoe flexibel is dat? Wil je er een rolcontainer bij hebben dan is dat ook zo geregeld. Vandaag besteld is morgen geleverd. Wij doen er elke dag alles aan om zo flexibel als mogelijk te zijn voor onze klanten.

Tarieven bekijken
Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je rolcontainer?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je rolcontainer?

Wij snappen dat niet elke ondernemer in Groningen precies weet hoeveel afval zij hebben. Wij adviseren daarom altijd om een grotere rolcontainer af te nemen tegen een lage frequentie. Dit scheelt namelijk vrachtwagen bewegingen en is dus financieel voordeliger dan een kleinere rolcontainer vaker in laten zamelen. Doordat onze chauffeurs minder vaak langs hoeven te komen ben je ook nog duurzaam het ondernemen, oftewel een win win situatie.

Onze klantenservice is ook zeer deskundig en kan iedere ondernemer helpen met het selecteren van de juiste rolcontainer en wist je dat het afnemen van diverse rolcontainers voor verschillende afvalsoorten vaak financieel gezien ook interessant is. Laat je hierover informeren door onze klantenservice.

 

Opgeruimd staat netjes

Onze chauffeurs zijn vroege vogels. Zorg er daarom voor dat jouw rolcontainer altijd voor 07:00 uur buiten en goed bereikbaar staat.
Gaat er een keer wat mis? Onze klantenservice helpt jou direct verder. Ook als je vragen hebt over het uitkiezen van de juiste rolcontainer in Groningen, staan we graag voor jou klaar.

Direct bestellen

Meest gestelde vragen

Een rolcontainer huren in Groningen, hoe werkt dat?

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleverd?

 • Je ontvangt van ons bericht wanneer je rolcontainer wordt geleverd. Heb je op werkdagen in de ochtend je bestelling geplaatst dan wordt je rolcontainer de volgende werkdag al bij jou op de stoep in Groningen geplaatst.

 

Wanneer wordt mijn rolcontainer geleegd?

 • Je ontvangt bij aanvang van je abonnement een persoonlijke kalender die je in jouw account kunt terug vinden. Daarop staan de dagen aangegeven dat jouw rolcontainer wordt geleegd.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Zet je rolcontainer altijd voor 07:00 aan de openbare weg op een plek waar onze chauffeurs jouw rolcontainer goed kunnen zien en goed kunnen legen. 

 

Ik heb extra afval

 • Je kunt via je account een extra lediging aanvragen. De extra kosten vind je hier ook terug.

 

Mijn rolcontainer is niet geleegd, wat nu?

 • Wanneer je rolcontainer niet volgens planning is geleegd, neem dan even contact op met onze klantenservice. Is de rolcontainer door een fout van ons niet geleegd, dan plannen wij zo snel mogelijk een nieuwe lediging in. Ben je vergeten de rolcontainer buiten te zetten of was de rolcontainer niet goed bereikbaar, dan krijgen wij hier melding van door de chauffeur. Je kunt dan een extra lediging inplannen om je afval alsnog op te laten halen.

Wij leveren rolcontainers in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice