Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

De juiste rolcontainer bestellen

Afvalsoort

Afvalsoort

Bepaal welk afvalsoort jouw onderneming genereert. Een standaard keuze is restafval. Wil je duurzaam ondernemen en besparen? Kijk dan of je afvalsoorten kunt scheiden.

Formaat

Formaat

Waar komt de rolcontainer te staan? Heb je voldoende ruimte voor een grote rolcontainer, dan scheelt dat in abonnementskosten. Wij hoeven je rolcontainer dan minder vaak te legen.

Bekijk onze formaten
Legen

Legen

Deze keuze baseer je op het formaat van je rolcontainer en de hoeveelheid afvalzakken die jouw onderneming genereert. Tussentijds je frequentie ophogen of verlagen is altijd mogelijk

Restafval

Restafval

Restafval is het afval dat je doorgaans in de prullenbak gooit. Denk aan huishoudelijk afval. Wij hebben verschillende formaten rolcontainers die altijd passen bij jouw bedrijf. Bepaal zelf hoevaak de rolcontainer geleegd mag worden.

Lees meer over restafval

Papier & karton
{ else

Papier & karton

}

Je eerste stap richting duurzaam ondernemen, een rolcontainer voor papier en karton. Kleine moeite, maar groots effect. Het papier en karton kunnen wij weer recyclen tot nieuw papier. En wist je dat je ook nog eens bespaart op je restafval? Papier en karton nemen namelijk veel ruimte in beslag en restafval is in verhouding duurder dan papier en karton. 

Lees meer over papier & karton

Glas

Glas

Onze glasbak is zeer geliefd bij onze horeca klanten. Glazen en flessen kun je nu op eigen locatie inzamelen met een voordelige rolcontainer voor glas. Onze rolcontainers voor glas staan het liefst samen met een papier & karton of restafval rolcontainer.

Lees meer over glas

Overige afvalsoorten

Organisch afval
Organisch afval

Organisch afval, ook wel groen afval genoemd, bestaat uit plantaardig afval. Deze afvalsoort is biologisch afbreekbaar. Denk aan bijvoorbeeld fruit, groente, bloemen en planten. LET OP: Op dit moment hebben wij (nog) geen landelijke dekking voor het separaat inzamelen van organisch afval. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

PMD bedrijfsafval
PMD bedrijfsafval

Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen en Drinkpakken (PMD) Heb je interesse in deze afvalstroom neem dan contact op met onze klantenservice. LET OP: Op dit moment hebben wij (nog) geen landelijke dekking voor het separaat inzamelen van PMD-bedrijfsafval. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Archiefvernietiging
Archiefvernietiging

In samenwerking met Reisswolf Nederland kunnen wij je vertrouwelijk papier in een 100% gesloten circuit inzamelen en verwerken. Ga naar www.shop.reisswolf.nl voor alles wat je wilt weten over vernietiging of opslag van je archief.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice