Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Morgen nog een rolcontainer op de stoep

Morgen nog een rolcontainer op de stoep

 

Bestel je op werkdagen voor 14:00 een rolcontainer dan staat hij morgen nog bij je op de stoep. Een afvalcontainer huren in Noord-Holland kan bij ons voor een vaste prijs per maand. Zo hebben wij al vele ondernemers, (sport) verenigingen, scholen, zorginstellingen, (tand)artsen in Noord-Holland voorzien van een rolcontainer. Bestellen kan eenvoudig online. Heb je hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen direct voor je klaar. 

 

Tarieven bekijken

Een afvalcontainer voor elk soort afval

Wij hebben voor elke ondernemer in Noord-Holland de juiste afvalcontainer klaar staan. Je kunt zelf kiezen welk formaat je kiest en welk afvalsoort je hebt. Wist je dat wij je graag helpen met het besparen op je bedrijfsafval. Kies bijvoorbeeld een restafval en papier rolcontainer. Zo raakt je restafval minder snel vol en draag je bij aan een beter milieu door je afval te scheiden.

Restafval
Restafval

Restafval is afval dat niet verder gescheiden kan worden en doorgaans als huishoudelijk afval in een vuilniszak wordt gegooid.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Besparen op je bedrijfsafval? Neem een rolcontainer voor Papier & Karton. Deze rolcontainers zijn voordelig en zorgen ervoor dat je restafval niet snel vol raakt door bijvoorbeeld kartonnen dozen.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glas kan over het algemeen goed gerecycleerd worden. Gooi het glasafval daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval
Wij leveren de beste service!

Wij leveren de beste service!

Naast voordelige tarieven, vind je bij ons ook de beste service. Wanneer je ons belt krijg je direct iemand aan de lijn, geen vervelende wachtrijen of wachtmuziekjes maar direct iemand die jou verder kan helpen. Ben je klant van MKB-afval, dan krijg je een eigen account waar je veel zelf kunt regelen. Zo kun je jouw afvalcontainer extra laten legen als je een keer meer afval hebt dan verwacht. Onze chauffeurs doen er altijd alles aan om jouw afvalcontainer netjes te legen, zonder dat jij daar verder last van hebt. 

Tarieven bekijken
Tarieven van onze afvalcontainers in Noord-Holland
{ else

Tarieven van onze afvalcontainers in Noord-Holland

}

Wij hanteren vaste tarieven die inzichtelijk zijn. Waar concurrenten hun klanten belasten met allerlei kosten of toeslagen die achteraf worden doorberekend, doen wij het graag anders. Het tarief op onze site is ook het tarief dat je daadwerkelijk betaalt. Voor dat tarief bezorgen wij je afvalcontainer in Noord-Holland, legen wij je afvalcontainer op de afgesproken dagen en heb jij een gloednieuwe rolcontainer op de stoep. Jij bepaalt zelf wat je betaalt. Je kunt namelijk kiezen voor korting, zet je abonnement voor 1 of 2 jaar vast. Je krijgt dan elke maand respectievelijk 5 of 10% korting. 

 

 

 

 

Tarieven bekijken

Wij leveren rolcontainer in heel Nederland

Noord-Holland

Zuid-Holland

 • Rolcontainer huren in Zuid-Holland

  Zuid-Holland is voor onze chauffeurs bekend terrein. Zowel de centrum gebieden als de industriegebieden. Wij komen graag dagelijks voorrijden om jouw zaak weer netjes en schoon te houden. Bestel snel een rolcontainer en ook jouw onderneming ziet er straks weer tip top uit. Bepaal zelf hoeveel je bespaart op een abonnement door te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement. Je krijgt dan 5 of 10% korting.

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Delft

  Den Haag

  Dordrecht

  Gouda

  Leiden

Groningen

Utrecht

 • Rolcontainer huren in Utrecht

  Onze chauffeurs komen met alle plezier jouw rolcontainer legen in de provincie Utrecht. 

  Utrecht

  Amersfoort

  Soest

Drenthe

 • Rolcontainer huren in Drenthe

  Als bedrijf actief in Drenthe? Onze chauffeurs halen ook het afval op bij ondernemers in Drenthe. Regel vandaag nog jouw rolcontainer.

Friesland

 • Rolcontainers in Friesland

  Wij leveren ook rolcontainers aan onze Friesche ondernemers

Overijssel

 • Rolcontainer huren in Overijssel

  Staat jouw bedrijf in het oosten van ons land? Wij halen graag jouw bedrijfsafval op. Bestel snel jouw rolcontainer en begin vandaag nog met het efficient inzamelen van jouw bedrijfsafval.

  Deventer

  Enschede

  Hengelo

  Almelo

Gelderland

 • Rolcontainer huren in Gelderland

  Misschien wel de gezelligste plek om te ondernemen, Gelderland. Onze chauffeurs komen er graag, want rijden in een natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Natuurlijk komen ze ook graag bij jouw zaak voorrijden om jouw kliko weer netjes te legen. Een rolcontainer van MKB-afval is zo geregeld. Je bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jou onderneming past. En kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd gereed om jouw verder op weg te helpen.

  Apeldoorn

  Arnhem

  Nijmegen

Limburg

 • Rolcontainer huren in Limburg

  Huur snel een rolcontainer voor jouw onderneming in Limburg. Snel en voordelig geregeld. Onze chauffeurs halen graag dagelijks bij jou je bedrijfsafval op. Met een simpel abonnement heb jij er verder geen omkijken meer naar.

  Maastricht 

  Tilburg

Noord-Brabant

 • Rolcontainer huren in Noord-Brabant

  Heb jij ze al gespot? Onze rolcontainers vind je overal in Noord-Brabant. Vele ondernemers hebben al gekozen voor onze dienstverlening. Een mooie kliko op de stoep en een abonnement waar je zelf bepaalt wat je bespaart.

  Bergen op Zoom

  Breda

  Eindhoven

  Roosendaal

  Vught

  Den Bosch

  Oss

Zeeland

 • Rolcontainer huren in Zeeland

  Onze chauffeurs vinden het altijd weer een feest als ze door het prachtige waterrijke landschap van Zeeland mogen tuffen. Vele ondernemers in Zeeland gingen jou al voor. Wordt jouw bedrijf de volgende tussenstop voor onze chauffeurs? Bestel vandaag nog een rolcontainer dan staat hij morgen al bij jou voor de deur.

Flevoland

 • Rolcontainer huren in Flevoland

  Onze chauffeurs kunnen de routes in Flevoland en omgeving zelfs dromen. Veel ondernemers hebben al zo een prachtige kliko van MKB-afval voor de deur staan. Dat staat niet alleen netjes, ze besparen zo ook op hun afvalkosten. Heb jij ze al eens gespot? Wordt nu onze volgende trotse kliko bezitter en ook jij hebt straks geen omkijken meer naar je bedrijfsafval.

  Almere

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice