Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Het team achter MKB-afval.nl

De gezelligste afvalinzamelaar van Nederland. Het team van MKB-afval staat elke werkdag klaar om ondernemers te helpen bij het verwerken van hun bedrijfsafval.

Neem contact met ons op
Wij zijn MKB-afval.nl

Wij zijn MKB-afval.nl

Sinds 2013 is MKB-afval.nl B.V. actief als een van de meest transparante afvalinzamelaars voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). Bij ons hoef je geen offertes meer op te vragen, maar zie je direct wat je per maand betaalt. Daarnaast vinden wij het zelf nog belangrijker dat een ondernemer tevens kan zien wat er op de afvalkosten bespaard kan worden. Heb je al jarenlang dezelfde afvalinzamelaar? Dan wordt het zeker tijd om eens een kritische blik te werpen op je huidige contract. Pak de laatste factuur van je huidige inzamelaar en vergelijk meteen 

MKB-afval.nl snapt als geen ander dat je als ondernemer niet wilt wachten of vast wil zitten aan lange contracten. Daarom kan je bij ons direct online een afvalcontainer bestellen. Daarnaast kan je bij ons een keuze maken uit drie overzichtelijke abonnementen. Zo hebben wij een abonnement dat je iedere maand kan opzeggen. Verder zijn er bij MKB-afval.nl nog de contracten met een langere looptijd. Deze abonnementen duren 1 (5% korting of 2 jaar (10% korting op je maandelijkse bedrag. 

Bekijk onze tarieven
Onze klantenservice
{ else

Onze klantenservice

}

Op werkdagen kun je altijd direct contact opnemen met onze toppers van de klantenservice. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 088-4721599, email of per livechat.

Onze afvalcontainers

Onze afvalcontainers

Als je voor MKB-afval.nl kiest, krijg je altijd een nieuwe kunststof afvalcontainer. Deze kunststof rolcontainers zijn bij ons in verschillende formaten beschikbaar. De kleinste formaten (240, 360 en 660 liter) passen door een normale deur. Deze kan je eventueel dus ook naar binnen rijden. De grote formaten (1100 en 1700 liter) gaan helaas niet door een normale deuropening.

Bij MKB-afval.nl zit de huur, afvalverwerking en milieutoeslag van de afvalcontainer altijd bij de prijs van jouw abonnement inbegrepen. Eén all-in tarief per maand dus. Daarbij leveren wij onze eigen herkenbare en nieuwe containers. 

Tarieven bekijken
Onze ervaren vuilnismannen
{ else

Onze ervaren vuilnismannen

}

Jouw afval wordt opgehaald door enthousiaste collega's die er voor zorgen dat je onderneming én je omgeving schoon blijft. Zij legen (in weer en wind) jouw container op de afgesproken dagen. 

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice