Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Vuilcontainer huren

Ben je voor je bedrijf opzoek naar één of meerdere vuilcontainers? Bij MKB-afval ben je dan aan het juiste adres! Je kan bij ons een vuilcontainer huren voor verschillende soorten bedrijfsafval en in diverse formaten. Wij zamelen in heel Nederland afval in.

Rolcontainer huren
Dat is snel!

Dat is snel!

Eenvoudig en snel een vuilcontainer huren kan bij MKB-afval. Als je vandaag bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat de vuilcontainer morgen al bij op jouw locatie staat. Bij MKB-afval heb je dus binnen de kortste keren je vuilcontainer geregeld.

Daarnaast hanteren wij zeer scherpe tarieven én je zit bij ons niet vast aan een lang contract. Maandelijks heb je de mogelijkheid om de huur van de vuilcontainer op te zeggen. MKB-afval maakt gebruik van all-in prijzen. Het leveren en legen zit met andere woorden bij het tarief inbegrepen. Bij ons ben je er zeker van dat er achteraf geen onverwachtse kosten zijn. Je moet alleen de 21% BTW nog bij het bedrag dat op onze site wordt getoond optellen.

Rolcontainer huren
Voor elk soort afval een container
{ else

Voor elk soort afval een container

}

Bij MKB-afval kan je voor alle verschillende afvalsoorten een container huren. Onze tarieven voor de huur van de containers zijn zeer voordelig. Zo kan je op jaarbasis tot €750,- besparen. Het is mogelijk om bij ons een vuilcontainer huren voor de volgende afvalsoorten: papier en karton, organisch afval, flessen glas en restafval. Bovendien kan je bij ons terecht voor het huren van containers voor archiefvernietiging. Op het moment dat je hebt aangegeven om welk soort bedrijfsafval het gaat, krijg je meteen de all-in prijs te zien.

Voor de verschillende afvalsoorten hanteren wij een andere prijzen. Bij het bestellen kan je op de website aangeven welk soort afval je wilt laten afvoeren door ons. Tijdens het gebruik word je verzocht om uitsluitend de aangegeven soort afval in de container te deponeren. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor de inhoud van de container. Door je afval te scheiden draag je bij aan een beter milieu. Glasafval, organisch afval en papier- of kartonafval kunnen zeer goed gerecycled worden. Scheid daarom goed je bedrijfsafval en deponeer niet verschillende soorten afval bij elkaar. Goed voor je portemonnee en goed voor ons milieu

Rolcontainer huren
Vuilcontainers huren in verschillende formaten

Vuilcontainers huren in verschillende formaten

Een vuilcontainer huren kan bij MKB-Afval.nl in verschillende formaten. Je huurt bij ons een vuilcontainer in de grootte die je wenst. De vuilcontainers die je bij MKB-Afval kunt huren variëren tussen de 240 en 1700 liter inhoud. Op de website kan je in eenvoudige stappen aangeven hoe vaak je de container geleegd wil hebben. Je kan de vuilcontainer één keer in de 4 weken laten legen tot twee keer in de week. Met een paar simpele stappen kan je op de website aangeven wat de precieze wensen zijn.

Rolcontainer huren
Je MKB-afval container laten legen
{ else

Je MKB-afval container laten legen

}

Wij vragen je om op de afgesproken dag de container aan de openbare weg te plaatsen. De vuilniswagen kan zo gemakkelijk bij de container komen om deze te legen. Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om de container aan de openbare weg te zetten. Wanneer dit het geval is, graag contact opnemen met onze klantenservice. Samen met de klantenservice gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn niet al je vragen beantwoordt? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze Live Chat, WhatsApp contactformulier, e-mail of telefonisch.

Rolcontainer huren

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice