Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
Voor ondernemers in Limburg

Voor ondernemers in Limburg

 

Voor alle ondernemers in Limburg hebben wij de juiste afvalcontainer. Of je nou veel of weinig afval hebt, als ondernemer heb je te maken met bedrijfsafval. Kies voor een afvalcontainer van MKB-afval en krijg bakken met voordeel. Onze tarieven zijn voordelig, onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en onze klantenservice is op werkdagen direct bereikbaar. Jij bepaalt wat je betaalt en hoe vaak we de afvalcontainer komen legen. Wij hebben verschillende formaten containers, voor elke ondernemer hebben wij dus de juiste rolcontainer klaar staan.

Tarieven bekijken

Wij kunnen de onderstaande afvalsoorten ophalen in Limburg

Restafval

Restafval

Onder restafval verstaan we het afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit. Restafval is dus eigenlijk hetzelfde als huishoudelijk afval.

Lees meer over restafval
Papier en karton

Papier en karton

De naam zegt het al; papier en karton. Bespaar op je afvalkosten door papier en karton niet bij restafval te gooien maar hiervoor een aparte container te huren

Lees meer over papier en karton
Glasafval

Glasafval

In onze rolcontainers voor glas kan je al je flessen en glazen potjes kwijt. Glas wordt gerecycled tot nieuw bruikbaar glas. Ideaal voor horeca.

Lees meer over glasafval

Geen verborgen kosten

Maar al te vaak horen wij dat onze concurrenten hun klanten belasten met extra heffingen. Daar zijn wij niet van. Bij ons is het tarief op de site ook het tarief dat je daadwerkelijk betaalt. Je kunt onze tarieven eenvoudig en vrijblijvend inzien of direct online een rolcontainer bestellen. Je kunt ook kiezen voor korting als je 1 of 2 jarig overkomst wil afsluiten. Zo bespaar je nog meer op je bedrijfsafval

Tarieven bekijken
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als ondernemer kun je bij MKB-afval eenvoudig een rolcontainer bestellen. Met slechts 3 eenvoudige stappen heb je al een rolcontainer besteld. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 besteld, staat je nieuwe rolcontainer morgen al bij jou in Limburg op de stoep! Nadat je de rolcontainer besteld hebt, krijg je van ons een afvalkalender opgestuurd en toegang tot je eigen account. Op de dagen dat de rolcontainer geleegd moet worden, vragen wij je om de rolcontainer voor 07:00 aan de openbare weg aan te bieden. Zo kunnen de chauffeurs jouw rolcontainer op tijd legen.

Tarieven bekijken

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice