Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,95 p/m

Afval online regelen bij MKB-afval.nl

Online een rolcontainer bestellen

 • Per maand opzegbaar

 • Bespaar ook tot €750,-

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Gratis binnen 2 werkdagen geleverd

Gratis binnen 2 werkdagen geleverd

Wanneer u online op zoek bent naar een oplossing om uw afval te laten afvoeren, bent u bij MKB-afval.nl aan het juiste adres! MKB-afval.nl is namelijk een erkende afvalinzamelaar die door heel Nederland rolcontainers levert, met uitzondering van de Waddeneilanden. Binnen twee werkdagen na het online bestellen van uw afvalcontainer heeft u deze bij u op locatie staan.

MKB-afval.nl heeft de geschikte container voor uw bedrijfsafval. Bij ons kunt u volledig naar wens online uw afvalinzameling regelen. Zo biedt MKB-afval.nl voor verschillende soorten bedrijfsafval de gewenste rolcontainers aan. De soorten afval die worden onderscheiden zijn glasafval, papier- of kartonafval, organisch afval en restafval. Daarnaast bent u bij MKB-afval.nl tevens aan het juiste adres voor het veilig vernietigen van uw archief.

Tarieven bekijken

Afval online regelen - dat doet u zo!

Via MKB-afval.nl kunt u simpel en snel online uw rolcontainers bestellen. Wij hebben een groot assortiment rolcontainers in verschillende formaten. Deze zijn op te delen in rolcontainers tot en met 660 liter en grotere varianten. De containers tot en met 660 liter passen door een normale deuropening. Rolcontainers tot 1700 liter zijn niet door een normale deur naar binnen te rijden. Deze kunnen wel buiten geplaatst worden. Naast het formaat beslist u ook de ophaalfrequentie voor de container. Voor het ophalen van uw afval kunt u kiezen uit verschillende frequenties. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsafval minimaal 1 keer per vier weken tot maximaal 2 keer per week te laten legen. Wanneer tussentijds blijkt dat de frequentie niet aansluit bij de hoeveelheid afval die u produceert, is dit online eenvoudig aan te passen. Daarnaast kunt u tevens eenvoudig een extra afspraak maken om de containers eerder te legen indien ze vol zitten.

Restafval
Restafval

Restafval is al het vuil dat u normaliter in de prullenbak deponeert.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn concrete voorbeelden van papier- en kartonafval dat veel ruimte in beslag kan nemen.

Lees meer over papier en karton
Glasafval
Glasafval

Glasafval kan goed gerecycleerd worden. Gooi al het glas daarom in een aparte rolcontainer. Op die manier kunnen wij er weer nieuw glas van maken.

Lees meer over glasafval

De abonnementsvormen van MKB-afval.nl

Bij MKB-afval.nl kunt u kiezen uit diverse abonnementsvormen. Er zijn in totaal drie overzichtelijke abonnementen: een maandelijks abonnement, een abonnement van 1 jaar en een abonnement van 2 jaar. Wanneer u een abonnement afsluit voor een termijn van 1 of 2 jaar, staan hier kortingen tegenover. Zit u liever niet vast aan een langdurig contract en wilt u flexibel blijven? Dan is ons maandelijks abonnement geschikt voor u. Dit abonnement is per maand opzegbaar. Zo bent u nergens aan gebonden en behoudt u uw flexibiliteit.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze klanten over MKB-afval.nl

Verder nog informatie nodig?

U kunt uw vragen over afval online aan ons stellen via Live Chat en e-mail. De klantenservice van MKB-afval.nl is dagelijks tevens bereikbaar via telefoon en WhatsApp. Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen met betrekking tot uw bedrijfsafval en de rolcontainers.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice