Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

De buren klant? €50,- in je hand

Als we met de wagen toch al bij jou op de stoep staan, halen we het liefst meteen het bedrijfsafval van je buren op. Dat is niet alleen lekker efficiënt én hartstikke duurzaam, maar zo zijn ook je buren geholpen met onze vriendelijke service. En maak jij de buren klant? Dan krijg je van ons €50,- om je te bedanken voor de moeite!

Meer informatie

DEZE ONDERNEMERS HEBBEN

WE AL EEN HANDJE GEHOLPEN

Toko Tante Annie

"Bij MKB-afval zijn ze erg flexibel, als een keer de straat is afgesloten zoals bij “tour de waard” kan de lediging makkelijk op een andere dag worden ingehaald. Ze komen hun afspraken na en er is een goede en snelle communicatie tussen de klant en MKB-afval.nl. Deze punten vind je bij een traditionele afvalinzamelaar niet."

Papa John's Delft

Het samenwerken met MKB-Afval gaat heel fijn. Ze zijn goed bereikbaar en als er iets moet aangepast worden, gaat dit heel snel. Naar mijn mening zijn ze ook net wat goedkoper dan andere afvalbedrijven. Informatie over wijziging in afvaldagen wordt op tijd gedaan via de email. Alles dus top geregeld!

Meest gestelde vragen

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Hoe vaak wordt mijn rolcontainer geledigd?

Tijdens het samenstellen van je abonnement kies je zelf je frequentie; 1 keer per week, 1 keer per 2 weken, 1 keer per 4 weken of 2 keer per week te laten ledigen.
Deze ledigingsfrequentie kan je tussentijds (gratis) wijzigen.  

U ontvangt van ons (gratis) een afvalkalender met de dagen waarop wij uw container komen legen. Indien je frequentie wijzigt ontvang je uiteraard een nieuwe kalender.     

Hoe laat moet ik mijn rolcontainer langs de weg zetten?

Wij verzoeken je de rolcontainer altijd voor 7:00 uur aan te bieden. Het kan namelijk zijn dat wij –om verschillende redenen- niet op vaste tijden komen inzamelen.

TIP: Download je afvalkalender via mijn MKB-afval en hang deze op een zichtbare plek!       

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice