Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval
€6,48 p/m

Afvalcontainer huren bij MKB-afval.nl

Veilig, vertrouwd en vlug

 • Per maand opzegbaar

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

 • Klantenservice direct bereikbaar

 • All-in prijs, vast maandbedrag

Afvalcontainer huren - dat is zo geregeld!

Afvalcontainer huren - dat is zo geregeld!

Een afvalcontainer huren kan eenvoudig bij MKB-afval.nl. Voor veel soorten bedrijfsafval kunt u bij ons een afvalcontainer huren. Bestellen kan simpel en snel dankzij ons praktische bestelsysteem. Hier kunt u kiezen welke afvalcontainer het best aansluit bij uw bedrijf. U maakt de beslissing wat het formaat zal zijn voor de container, welke afvalsoort erin gedeponeerd zal worden en hoe vaak de container geleegd zal worden. 

MKB-afval.nl biedt voor allerlei soorten bedrijfsafval aan. Zo zit er altijd wel een geschikte container voor uw bedrijf tussen. Wij bieden rolcontainers aan voor restafval, papier of karton, organisch afval, archiefvernietiging en glasafval. Daarnaast biedt MKB-afval.nl containers aan in formaten van 240 liter tot 1700 liter. Containers tot en met 660 liter zijn eenvoudig in uw pand te plaatsen, omdat ze door een normale deuropening passen.   

Tarieven bekijken

Hoe vaak wordt de afvalcontainer geleegd?

De frequentie voor het legen van uw afvalcontainer kunt u selecteren bij het samenstellen van uw abonnement. U kunt kiezen om de gehuurde afvalcontainer maximaal 2 keer per week te laten legen tot minimaal 1 keer in de vier weken. Wanneer blijkt dat de ophaalfrequentie niet aansluit bij uw bedrijf, is deze bij ons tussentijds gratis aan te passen. Indien een afvalcontainer tussendoor extra geleegd moet te worden, kunt u gemakkelijk een afspraak maken door contact op te nemen met onze klantenservice. Het is tevens mogelijk dat u dit zelf aangeeft in uw MKB-afval.nl account.

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas

Waar kan ik een afvalcontainer huren?

MKB-afval.nl levert in heel Nederland afvalcontainers, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bestelt u vandaag een container, dan wordt deze de volgende werkdag geleverd.

Tarieven bekijken

Welke abonnementen zijn er bij MKB-afval.nl?

Een afvalcontainer huren bij MKB-afval.nl kan al met een abonnement voor een maand. Wij werken met drie verschillende soorten abonnementen: een maandelijks abonnement, een abonnement voor 1 jaar of een tweejarig abonnement. Wanneer u een abonnement afsluit voor een termijn van 1 of 2 jaar, staan hier kortingen tegenover. Wilt u liever niet gebonden zijn aan een langdurig contract? Dan kunt u kiezen voor het maandelijks abonnement. Dit abonnement kunt u namelijk iedere maand opzeggen. Hierdoor kunt u flexibel blijven.

Maandelijks opzegbaar

€5,50 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Maandelijks opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

1 jaar vast met 5% korting

€5,22 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 1 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

2 jaar vast met 10% korting

€4,95 p/mnd
Prijsvoorbeeld van 240 liter papier en karton 1 x per vier weken legen.

 • Inclusief kunststof rolcontainer

 • Tussentijds wijzigen mogelijk

 • Na 2 jaar opzegbaar

 • Geen extra verborgen kosten

Rolcontainer bestellen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting of een twee jarig abonnement met 10% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Advies nodig?

Wij helpen u graag bij het huren van de afvalcontainers. Onze deskundige klantenservice geeft u graag het nodige advies. Neem contact op met onze klantenservice om de juiste afvalcontainer te huren. Dit kunt u doen via verschillende kanalen. U kunt met ons in contact treden via WhatsApp, Live Chat, e-mail en wij zijn telefonisch bereikbaar.

Overstappen naar MKB-afval.nl? Dat kan!

Het overstappen van uw huidige afvalinzamelaar naar MKB-afval.nl is eenvoudig te regelen. Wij stellen een op maat gemaakte opzegbrief voor u op. U hoeft dan alleen uw handtekening te zetten en deze te versturen naar uw huidige afvalinzamelaar. Op de dag dat uw abonnement bij uw huidige afvalinzamelaar afloopt, zorgen wij ervoor dat uw gehuurde afvalcontainer bij MKB-afval.nl op locatie klaar staat.

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice