Vergelijk onze tarieven

Tarief vergelijken
Jij bepaalt wat je betaalt. Vergelijk nu je huidige tarief en stap gelijk over! Tarief vergelijken
MKB-afval

Afvalcontainer huren bij MKB-afval.nl

Veilig, vertrouwd en vlug

  • Nu tot 4 maanden gratis

  • 12% korting bij een 3-jarige overeenkomst

  • Klantenservice direct bereikbaar

  • Wij leveren in heel Nederland!

Afvalcontainer huren - dat is zo geregeld!

Afvalcontainer huren - dat is zo geregeld!

Rolcontainer nodig? Bij MKB-afval.nl is het zo gepiept! Voor allerlei bedrijfsafval vind je bij ons de perfecte rolcontainer. Ons handige bestelsysteem maakt kiezen makkelijk: jij bepaalt het formaat, het type afval en hoe vaak we 'm komen legen. Precies zoals jij het wilt!

Bij MKB-afval.nl hebben we voor elk type bedrijfsafval wat wils. Of het nu gaat om restafval, papier, karton of glas – wij hebben de ideale rolcontainer voor jouw bedrijf. En met formaten van 240 tot 1100 liter is er altijd eentje die past. Onze kleinere containers tot 660 liter? Die zet je zo binnen, door elke standaard deur. Makkelijk toch?

Tarieven bekijken

Hoe vaak wordt de afvalcontainer geleegd?

Bij het kiezen van jouw abonnement bij MKB-afval.nl, bepaal jij zelf hoe vaak we je rolcontainer komen legen. Van 2 keer per week tot eens in de 4 weken, jij kiest wat het beste bij jouw bedrijf past. En als je merkt dat de frequentie niet helemaal klopt? Geen zorgen, je past dit gratis en voor niks aan, wanneer je maar wilt. Moet de container een keer extra geleegd worden? Bel ons gewoon of regel het snel in je MKB-afval.nl account. Zo simpel is het!

Restafval
Restafval

Het afval dat u en uw klanten doorgaans in een prullenbak deponeren.

Lees meer over restafval
Papier en karton
Papier en karton

Het scheiden van papier en karton zorgt ervoor dat u bespaart op uw restafval. Verpakkingsmateriaal van etenswaren, keukenpapier of overbodige administratie zijn voorbeelden van papier- en kartonafval.

Lees meer over papier en karton
Glas
Glas

Glazen, flesjes of potten. Glas kan goed gerecycled worden. Gooi het daarom in een aparte rolcontainer en wij maken er weer nieuw glas van.

Lees meer over glas

Waar kan ik een afvalcontainer huren?

Bij MKB-afval.nl zit je goed! We bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Snel leveren is ons motto: bestel vandaag en jouw container staat morgen al voor de deur. Zo makkelijk kan het zijn!

Tarieven bekijken

Welke formaat afvalbakken hebben jullie?

Op zoek naar de perfecte afvalbak voor jouw bedrijf? Wij hebben een reeks opties, variërend in grootte om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een compacte oplossing zoekt of een container voor grootverbruik, ontdek hier onze diverse maten en vind jouw ideale match.

240 liter
240 liter

Het kleinste formaat op twee wielen. Er passen ongeveer 4 vuilniszakken in. Deze afvalbak past tevens door een deur.

360 liter
360 liter

Het grootste formaat op twee wielen is deze container van 360 liter. Deze bak is iets groter dan het kleinere broertje van 240 liter. Hier passen zo ongeveer 6 vuilniszakken in. Ook deze afvalbak past door een deur.

660
660

Deze afvalbak staat op vier wielen en is lekker compact. Hij past door een deur en er gaan ongeveer 11 vuilniszakken in.

1100 liter
1100 liter

Voor de grootverbruiker hebben we deze rolcontainer van ruim 1100 liter. Hij staat op vier wielen en is groot genoeg om ongeveer 18 vuilniszakken in te gooien. Helaas past deze container niet door een deur.

Welk abonnement past bij mij?

Bij MKB-afval.nl is het huren van jouw afvalcontainer een fluitje van een cent, met abonnementen die bij jou passen. Kies uit ons 1-jarig abonnement voor slim besparen, het tweejarig abonnement voor een topdeal, of ga voor het gloednieuwe 3-jarig abonnement en pak maar liefst 12% korting! Hoe langer je commitment, hoe groter je voordeel. En als je toch liever flexibel blijft, geen zorgen. Ons maandabonnement zeg je elke maand op, helemaal naar jouw wens. Eenvoudig, snel en altijd aangepast aan jouw behoeften.

Bekijk onze abonnementen

Dit wordt er vaak aan ons gevraagd

Wat is allemaal ingegrepen bij een maand abonnement?

Inbegrepen zijn: Binnen 2 dagen afleveren van de rolcontainer. Huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten door vuilniswagen en verwerkingskosten van het afval. Al onze bedragen zijn exclusief 21% BTW

Bij ons geen extra (milieu) toeslagen. 

Wat is bij MKB-afval de opzegtermijn?

Je kan bij MKB-afval per maand uw abonnement opzeggen, tenzij je hebt gekozen voor een abonnement van één jaar met 5% korting, twee jarig met 10% korting of drie jarig abonnement met 12% korting. Dan dien je minimaal één maand voordat de looptijd is verstreken op te zeggen. Zonder opzegging word je abonnement met dezelfde looptijd (EN met dezelfde korting :-) ) stilzwijgend verlengd. 

Ik heb al een afvalinzamelaar. Kan ik overstappen naar MKB-afval?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met overstappen zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Overstappen naar MKB-afval.nl? Dat kan!

Het overstappen van uw huidige afvalinzamelaar naar MKB-afval.nl is eenvoudig te regelen. Wij stellen een op maat gemaakte opzegbrief voor u op. U hoeft dan alleen uw handtekening te zetten en deze te versturen naar uw huidige afvalinzamelaar. Op de dag dat uw abonnement bij uw huidige afvalinzamelaar afloopt, zorgen wij ervoor dat uw gehuurde afvalcontainer bij MKB-afval.nl op locatie klaar staat.

Advies nodig?

Klaar om jouw rolcontainer te huren, maar heb je wat hulp nodig? Geen punt! Ons team van experts staat voor je klaar met al het advies dat je nodig hebt

Kunnen wij je helpen?

Naar onze klantenservice